Header Ads

IMPACT! 2018. Október 11. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban minden a helyére kerül a vasárnapi Bound for Glory mérkőzéseivel kapcsolatban. Eddie Edwards és Johnny Impact újra szembe néz Moose és Killer Kross párosával, de a mérkőzésbe becsatlakozik Fallah Bahh és Austin Aries is, egy négyemberes küzdelemben megküzd egymással Jack Evans, Puma King, Trevor Lee és Petey Williams, folytatódik a viszály az LAX és az OGz között, valamint Tessa Blanchard kiáll Keyra ellen. 

Ezen a héten vasárnap rendezi az Impact Wrestling a nagyszabású élő show-ját, a Bound for Glory-t. A gálán terítékre kerül a világbajnoki és a Knockouts Championship cím is, de addig még számos viszálynak körvonalazódnia kell.
Austin Aries vasárnap este kockára teszi a világbajnoki címét Johnny Impact ellen, de előtte a felek még egyszer szembenéznek egymással egy csapatmérkőzés keretein belül. Johnny Impact-hez újra csatlakozni fog Eddie Edwards, akivel korábban már kiválóan össze tudott dolgozni. Az ő segítségükre még Fallah Bahh lesz, aki nemrég élete lehetőségét kapta, mikor megküzdhetett Aries-el a világbajnoki övért. Austin Aries-t két társa, Moose és Killer Kross fogja segíteni az este folyamán.
Egy hosszabb szünet után visszatér az Impact Zone-ba Jack Evans. A high-flyer egy négy emberes mérkőzésen fog megküzdeni Puma King-el valamint Trevor Lee-vel és Petey Williams-el, akik múlt héten szólalkoztak össze Scarlett Bordeaux miatt.
Az LAX-et és az OGz-t már csak egy hajszál választja el attól, hogy revansot vegyenek egymáson. A két csapat felső utasításra be kell, hogy tartsa a tűzszünet szabályait, de King és csapata folyamatos megaláztatásban részesíti Konnan-éket. Az aktuális csapatbajnokok és Konnan a vasárnapi PPV-n egy Concrete Jungle Death meccs típusban fognak megküzdeni King, Hernandez és Homicide triójával.
Tessa Blanchard a Bound for Glory-n kockára teszi a Knockouts Championship címét a visszatérő Taya Valkyrie ellen. A magabiztos lány előtte azonban még egyszer a kötelek közé lép, ellenfele pedig Keyra lesz, akivel rögtön szóváltásba került amikor megérkezett Mexikóba.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.