Header Ads

IMPACT! 2018. Október 04. - Elszabadult indulatok - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban megküzdött egymással Rich Swann és Matt Sydal, újra nyílt kihívást hirdetett Eli Drake, Joe Hendry kiállt Murder Clown ellen, Kiera Hogan szembenézett Su Yung-al, egymásnak feszült Johnny Impact és Austin Aries, valamint ízelítőt kaptunk Brian Cage, a Lucha Brothers és az oVe Bound for Glory-n vívott mérkőzéséből is.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann vs. Matt Sydal 
A múltheti adás rövid összefoglalója után Rich Swann érkezett az arénába, akinek még volt egy rendezetlen ügye Matt Sydal-el. A korábbi X-Division bajnok a szokásos "Open your 3rd eye" kézmozdulatát sulykolta Swann-ra, amiből neki már nagyon elege volt. A felek egymásnak is estek, és a tőlük megszokott mozdulatok sokaságát be is mutatták egymáson. A mérkőzés egy adott pontján, mikor Swann a ringsarokról próbált ráugrani a ringben fekvő Sydal-re, valaki hirtelen a semmiből megtámadta, és mivel ezt a bíró nem látta, Sydal ezek után a befejező mozdulatával le tudta győzni az ellenfelét. A meccs után kiderült, Ethan Page volt aki segített Matt Sydal-nek, aki (újra) debütált az Impact Wrestling-nél.

A szünetben Jake Crist és Sami Callihan próbálta megnyugtatni, a kiabáló Dave Crist-et, akit múlt héten elraboltak a Lucha testvérek.

Eddie Edwardsot felhívta a felesége, azonban a vonal másik oldalán Moose volt, aki találkozni akart Eddie-vel.

Eli Drake vs. La Parka
Eli Drake újfent nyílt kihívást intézett az Impact rosterének, előtte azonban Scarlett Bordeaux csatlakozott a kommentátorokhoz Don Callis nagy örömére. A korábbi világbajnok miután megérkezett a kötelek közé, szólt pár szót a közönséghez, majd La Parka jött, hogy megküzdhessen Drake-el. Eli nem vette túl komolyan a mérkőzést, a meccs egy adott pontján úgy gondolta, elhagyja a ringet, és nem folytatja tovább. A mérkőzést így La Parka nyerte kiszámolással. Mindeközben Callis folyamatosan flörtölt Scarlett-el.

A backstageben az LAX dühöngött az OGz múlt heti tette miatt. Ekkor megjelent King, Hernandez és Homicide, akik folytatták a csapat megalázást. King felvette az asztalon lévő tequilát, és Konnan arcába köpte, Hernandez és Homicide pedig a csapatbajnoki címekre borították az italt. Konnan-éknek szó nélkül kellett tűrniük az újabb megaláztatást a tűzszünet miatt.

Az eset után kiderült, hogy Rich Swann-al ellentétben Ethan Page követi Matt Sydal megvilágosodáshoz vezető útját. Ethan és Matt egy csapatot alkotva kihívták Swann-t a Bound for Glory PPV-n, egy csapatmérkőzésre. Már csak Swann-nek kell találnia valakit maga mellé.

Murder Clown w/ Katarina vs. Joe Hendry w/ Grado
Katarina és az ő új társa Murder Clown érkeztek elsőként a ringbe, majd Joe Hendry és Grado is megjelentek. Hendry egy új dallal készült a mérkőzésre, amiben kiparodizálta a bohócot és Katarina-t. A vicces videó után viszont gyorsan komollyá fordult a helyzet, ugyanis Murder Clown nem az a fajta ellenfél volt, aki játszadozni érkezett a kötelek közé. A ring sarkáról egy hatalmas splash-t ugorva Hendry-re megnyerte a mérkőzést. Itt azonban nem állt meg, amíg Grado felment a barátjához a ringbe, addig ő felállított egy asztalt, amire felfektette Joe-t. Katarina hátulról bevitt egy mélyre mért ütést Grado-nak, Murder Clown pedig még egy splash-t ugrott az asztalon fekvő Joe Hendry-re.

Eközben Eddie Edwards megérkezett az épülethez, ahol Moose fogva tartotta Alisha-t. Eddie a bambuszbotjával neki akart esni Moose-nak, de ő rászólt, hogy tegye le a fegyverét, és üljön le az asztalhoz. Kettejük vitáját Alisha félbe tudta szakítani, és Moose arcába öntötte a pohár vizet ami az asztalon volt. Ekkor Eddie nekiesett Moose-nak de megérkezett Killer Kross, aki leszedte a barátjáról a korábbi világbajnokot. Alisha ekkor odadobta a bambuszbotot Eddie-nek, amit az használt is Kross-on, majd elfutott feleségével az épületből. Edwards még felhívta Johnny Impact-et, hogy Austin Aries egyedül van az arénában, aki el is indult hogy megkeresse a világbajnokot.

Johnny Impact nem járt sikerrel, és nem találta meg Austin Aries-t, így bement az arénába és felszólította a bajnokot, hogy jöjjön elő. Aries meg is érkezett a ringbe, felkötött karral, amit múlt héten Johnny sebzett meg a bajnoki övvel. Johnny elmondta Aries-nek, hogy a világbajnoki címmérkőzés amit a Bound for Glory-n vívnak egymással, csak róluk kell, hogy szóljon, és nem akarja ott látni Killer Kross-t valamint Moose-t. Austin megígérte, hogy nem lesz ott mellette senki a mérkőzésükkor, ugyanis egyedül is le tudja győzni Johnny-t. Aries folytatta a mondandóját, állítása szerint ő a világ legjobb birkózója, a professzionális birkózás mestere, ellenben Johnny-val aki csak mindenbe belefog, de semmit nem ér el. Szerinte ő nem egy profi birkózó, hanem egy filmcsillag és egy TV-s személyiség. Igazából azt sem lehet tudni, hogy ki is ő valójában. John Morrison? Johnny Hannigan? Johnny Mundo? Johnny Nitro? Johnny Survivor? Aries szerint a legjobb lenne ha a következő neve Johnny 205 lenne, utalva erre a WWE cirkálósúlyú részlegére. A világbajnok és kihívója még vitatkoztak pár mondat erejéig, majd Aries leütötte a mikrofonnal Johnny-t, és levette a kezéről az áll kötést, de amikor meg akarta támadni a bajnoki övvel Impact-et, ő kitért előle, és megrúgta a világbajnokot, majd végre hajtotta rajt a Starship Pain mozdulatát. A szegmens végén a közönség éltette Johnny-t, aki a magasba emelte a világbajnoki övet.

Brian Cage a backstage-ben figyelmeztette az oVe tagjait, hogy az este folyamán először a Crist testvérekkel, majd Sami Callihan-el fog végezni.

A Desi Hit Squad tagjai a színfalak mögött vitatkoztak egymással, a múlt heti LAX elleni vereségükről, amikor is megérkezett Gama Singh. A csapat vezetője megelégelte, hogy Rohit Raju és Gursinder Singh újabban kikapnak a mérkőzéseiken, ezért jövő héten meg kell hogy küzdjenek egymással, hogy kiderüljön ki a gyenge láncszem a csapatban.

Az öltözőben Jack Evans tűnt fel, akihez odalépett Scarlett Bordeaux. Jack egy hátra szaltóval próbálta elkápráztatni a lányt, majd megjelent Puma King, aki szintén magára akarta vonni Scarlett figyelmét. Scarlett végül odament Petey Williams és Trevor Lee párosához is. Petey meg akarta tanítani Scarlett-nek a Canadian Destroyer mozdulatot, de ez nem tetszett Lee-nek.

Fenix és Pentagon Jr. is szólt pár szót az oVe-vel kapcsolatban. Állításuk szerint ők a világ legjobb Tag Team csapata, és nem hiszik el, hogy az oVe pont Mexikóban akar ellenük kiállni hazai közönség előtt. Sami-ék nem Ohio-ban vannak, és az este folyamán meg fogják tudni, hogy miért ők a világ legjobbjai.

Kiera Hogan vs. Su Yung
Folytatódott a viszály Kiera Hogan, Allie és Su Yung között. Kiera rögtön nekiesett Yung-nak, akit azonban a korábbi Knockouts Champion udvarhölgye is hátráltatott. Allie is közbeszólt mikor meglátta, hogy Kiera bajban van. Yung viszont nem foglalkozott Allie-vel, és leütötte őt a ring sarkáról, majd kiosztott egy Panic Switch-et Kiera-nak amivel meg is tudta nyerni a küzdelmet. A meccs után Su Yung segítői behoztak egy koporsót az arénába, amibe az élőhalott menyasszony először Kiera-t, majd végül Allie-t akarta belefektetni. Kiera ezt nem hagyta, és feláldozta magát.
A backstageben Allie-n eluralkodik a pánik, hogy még egy barátját elveszítette, de tisztában van vele, hogy mit kell ez után tennie.

oVe vs. Brian Cage & Lucha Brothers – Six Man Tag Team Match
Az oVe érkezett elsőként az arénába, majd Sami Callihan elmondta, hogy nem akarnak várni a Bound for Glory-ig, ők most akarnak megküzdeni Brian Cage-el és a Lucha Brothers-el. A két mexikói birkózó meg is jelent az arénába, majd csatlakozott hozzájuk az aktuális X-Division bajnok is. A felek rögtön egymásnak is estek, nem igazán törődve a csapatmérkőzés szabályaival. Cage megmutatta a valódi erejét az oVe tagjainak, amivel fel is húzta Sami-t, aki dühében megtámadta a bírót. A meccs így diszkvalifikációval véget ért, de ez a birkózókat nem hatotta meg, és tovább folytatták a közönség mellett amit a ringben elkezdtek.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.