Header Ads

IMPACT! 2018. Október 04. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban megküzd egymással Matt Sydal és Rich Swann, nyílt kihívást hírdet Eli Drake, megtudhatjuk mit reagál az LAX az OGz múltheti tettére, Joe Hendry kiáll Murder Clown ellen, Kiera Hogan szembenéz Su Yung-al, valamint folytatódik a The Smoke Show.

Matt Sydal és Rich Swann egyszer már közel voltak ahhoz, hogy megküzdjenek egymással, akkor azonban a nézeteltérésüket félre tették, és összeálltak egy csapattá, hogy kiálljanak a Lucha Brothers ellen. Swann múlt héten megkereste Sydal-t, hogy nem felejtette el a beígért mérkőzésüket, amire a ma esti adásban kerül sor.
Eli Drake egy hete Mexikóvárosban kiment az utcára, és beszélgetett az emberekkel. A korábbi világbajnok eddig minden ellenfelét legyőzte, akik jelentkeztek a nyílt kihívására. Drake most újra bárkivel megküzdene az Impact rosteréből.
Az OGz a múlt heti adásban újra belekötött az LAX-be. King megalázta Konnan-t azzal, hogy elégette az LAX vezetőjének a maszkját. A tűzszünet szabályai szerint a felek nem eshetnek egymásnak a Bound for Glory PPV-ig, az viszont biztos, hogy Konnan, Santana és Ortiz nem fogja szó nélkül hagyni az OGz tettét.
Grado, Joe Hendry és Katarina kapcsolata az elmúlt hetekben megromlott egymással, ami a lány vallomásának volt köszönhető. A két barát ezek után bosszúból kiparodizálta Katarina-t, aki ezért egy kis meglepetéssel készült a fiúknak. Maga mellé állított egy Murder Clown nevű birkózót, akivel Joe Hendry-nek ma este meg kell mérkőznie.
Kiera Hogan egy hete Allie-vel közösen legyőzte Su Yung-ot és az ő udvarhölgyét egy csapatmérkőzés keretein belül. Kiera akkor sikeresen kikopogtatta a korábbi Knockouts Champion-t, most azonban egyedül kell helyt állnia Su Yung-al szemben.
Scarlett Bordeaux múlt héten bejelentette, hogy egy globális tehetségkutatót fog szervezni. Addig azonban egy újabb The Smoke Show résszel szórakoztatja majd a rajongókat.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.