Header Ads

Hivatalos: Shawn Michaels visszatér a visszavonulásból

A Chicago-i közönség eleinte nem igazán jött lázba a két legendától, de a szegmens végére megkapták a megérdemelt üdvrivalgást.
(Fotó: WWE)
Volt egy kis bejátszás a Super Show-Downról, meg néhány odamondogatás, de a rajongók nem igazán jöttek lázba Triple H és Shawn Michaels mondandójától, a szokásos még egy meccset című kántálás is elmaradt. Egészen az első Are you ready-ig, amely ugye a D-Generation X egyik legendás mondata volt. Shawn Michaels elmondása szerint sokat gondolkozott a repülőúton, mire megérkezett Ausztráliából Chicagoba a RAW helyszínére, továbbá már tisztelete sincs The Undertaker felé.

Végül Triple H tolmácsolásában megérkezett a kihívás a Brothers of Destructionhöz, akik ha mernek kiállnak a DX ellen Szaúd-Arábiában a Crown Jewel pay-per-viewn. Undertaker és Kane válaszára leghamarabb a jövő heti Rawig kell várni, mindenesetre a WWE már kiírta a mérkőzést. A "Heartbreak Kid" nyolc év kihagyást követően tér vissza a ringbe, utoljára a WrestleMania 26-on birkózott, ahol The Undertaker megfosztotta őt a karrierjétől.

(Forrás: WWE)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.