Header Ads

Hatalmas mérkőzést rendezhetnek a Survivor Seriesen

Nyolc év után újra összecsaphat egymással a WWE két nagy legendája.
Egy kép az első WrestleMania mérkőzésükről - (Fotó: WWE)
Shawn Michaels az eheti Raw adáson jelentette be, hogy visszatér ringbe, az első meccse a Crown Jewelen lesz, ahol Triple H társaként hívja ki a Brothers of Destructiont. A No Holds Barred podcast információi szerint ezután egyéniben is megfog mérkőzni The Undertakerrel a Survior Seriesen. Ha ez igaz, akkor The Undertaker egy Michaels elleni meccsel ünnepelheti 28. évfordulóját a WWE-vel. Aki esetleg nem tudná, a Deadman 1990-ben éppen a Survivor Seriesen debütált, az akkor még WWF-nek nevezett szervezetben.

Shawn Michaels utoljára 2009-ben birkózott a Survivor Seriesen, akkor egy Triple Threat WWE Bajnoki Címmérkőzésben szerepelt Triple H és John Cena ellen. Undertaker legutóbb 2015-ben szerepelt ezen a gálán, amelyet akkor úgy hirdettek, mint a "25 Years of Undertaker". Akkor Kane társaként győzték le Bray Wyattet és Luke Harpert.

(Forrás: Old-School)

1 megjegyzés:

  1. Jaj istenem, meddig akar a wwe még minket bántani ezzel a sztorival, Undertaker vs HHH Ausztráliában minden idők legrosszabb main eventje volt. Én nem akarom látni Takert ahogy viccet, inkább paródiát csinál magából, de ez van, ha a fiatalok inkább balfaszkodnak a játékokkal 30 évesen, mint valami 10 éves csitrik, ahelyett, hogy a saját karrierjüket próbálnák jobbá tenni...de persze a nyalizás, meg a bratyizás miatt nem lesz következő sztár. Ez miatt mi nyuggershowt kell, hogy nézzünk a main eventben....fasza....

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.