Header Ads

Elmaradhat a Crown Jewel

A jelenlegi politikai helyzet nagyban befolyásolhatja a Crown Jewel pay-per-viewt.
(Fotó: WWE)
Törökországban a szaúdi főkonzulátuson állítólag meggyilkoltak egy újságírót, amely hatalmas ellenszenvet váltott ki Szaúd-Arábia ellen a világ minden pontján. Szaúd-Arábia hivatalos álláspontja az, hogy az újságíró szabadon távozott a főkonzulátusról, de a hollétéről már nem tudnak. Mindenesetre a törökök már nyomoznak az ügyben. Az újságíró tavaly óta az Egyesült Államokban élt, és csak a török jegyesével való házasságához szükséges iratokért látogatta meg a szaúdi főkonzulátust.

A helyzet veszélyezteti a Crown Jewel pay-per-viewt is, mivel a közvélemény és az amerikai kormány nyomására a WWE kihátrálhat az üzletből. A szervezet egy hivatalos közleményben tudatta, hogy megvizsgálják az ügyet és ezután dönthetnek a gála sorsáról. A hírek szerint egyelőre nem szeretnék megszüntetni a megállapodást, a WWE 45 millió dollárt kereshetne csak ezzel az egy rendezvénnyel és a szerződésük 10 évre szól. A Wrestling Observer információi szerint a birkózók többsége már nem szeretne elutazni az országba, de ha nem történnek változások, akkor teljesítik a kötelességüket.

Ha törlik a rendezvényt, akkor számos "nagy pénzes" szerződés marad a nyakukban, lásd Brock Lesnar és Shawn Michaels megállapodását. A Wrestling Observer szerint a B terv az, hogy a gála tervezett műsorát elhalasztják a Survivor Seriesre, ha a nyomás hatására kihátrálnak az üzletből. Ezzel a teljes World Cup, illetve Shawn Michaels és Brock Lesnar visszatérése is az Egyesült Államokban történne meg. A cégnek nem lesz problémája kifizetni Undertakert, Lesnart és Michaelst, de azért jól jött volna nekik a szaúdi pénzösszeg.

(Forrás: WN1 és WN2)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.