Header Ads

Daniel Bryanre kerülhet a WWE Bajnoki Cím

Hosszú idők után újra WWE Bajnoki Címmérkőzésben találhatja magát Daniel Bryan. 
(Fotó: WWE)
A Crown Jewel egyik főmérkőzése korunk két legtehetségesebb és legjobb birkózója között fog zajlani, hiszen AJ Styles Daniel Bryan ellen kénytelen megvédeni a WWE Bajnoki Címet. Eddig arról lehetett hallani, hogy AJ Styles a szaúdi pay-per-viewn is megőrizheti a hosszasan őrzött uralkodását, de változott a helyzet. A Wrestling Observer szerint a Szaúd-Arábiával szemben kialakult szituáció miatt a WWE szeretne valami pozitív dolgot adni a rajongóknak és elnyomni ezt az egész Crown Jewel ellenes hangulatot. Ez azonban még csak az Observer saját pletykája és nem kaptak erről belső információkat.

Mindenesetre érdekes felvetés, hiszen a rajongók imádják AJ Stylest is, aki egy hónap híján 1 éve birtokolja a WWE Bajnoki Címet, így nem biztos, hogy érdemes lenne elvenni tőle azt ezen az ellentmondásos shown, még akkor sem, ha Bryanre kerülne a cím.

(Forrás: RSN)

2 megjegyzés:

 1. egyetlen olyan valaki van, akit legalább annyira, avgy még jobban szeretnek, mint bryant
  ez a valaki aj
  hiába ilyen régóta bajnok, nem lenne hiteles, ha bryan most elvenné tőle az övet, bryant több meccset is elvesztett a visszatérése óta, miközben aj csak nyer nyer és nyer, nagyobbnál nagyobb neveket tud maga mögött
  nem tartom valószínűnek, hogy bryan lesz a trónfosztó

  VálaszTörlés
 2. Szerintem jó lenne ha a Miz bezavarna és így nem nyerne Brian , hanem a túlélő túrán lenne egy visszavágója és ott nyerne ,mert akkor leelőzné már Hogan papa uralkodását is. Mármint AJ.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.