Header Ads

A kollégák reakciója Roman Reigns szomorú bejelentésére

Mint korábban már beszámoltunk róla Roman Reigns megdöbbentő bejelentést tett az eheti Rawn.
(Fotó: WWE)
Roman Reigns sajnálatos módon leukémiával küzd, így felfüggeszteni kényszerült a birkózó karrierjét, ezért az Universal Bajnoki Címet is leadta. A kollégái és a WWE Univerzuma egy emberként áll Roman mellett. Néhány közösségi médiás bejegyzésből szemezgettünk.


Mindegy, hogy kék vagy vörös a véred, mi egy család vagyunk. Mindegy, hogy az Egyesült Államokban vagy Japánban dolgozol, mi egy család vagyunk. Roman mi melletted állunk és végig nézzük, ahogy hosszú életet élsz.
Ő az egyik kedvenc ellenfelem a ringben és azon kívül is. Egy nagy harc áll előtte, de mi szeretjük azokat. Sok szerencsét! Vigyázom rád.A Hulkamani követői és a WWE Univerzuma melletted áll. Imádkozunk érted és várjuk, hogy jó egészségben visszatérj.Egy harcos. Az egész WWE család melletted áll. Köszönjük Roman.Nagyon sok háborúban voltam ezzel az emberrel. Ő a legnagyobb riválisom a tévében, de a színfalak mögött az egyik legközelebbi barátom. Ő az egyik legerősebb ember, akivel valaha is találkoztam és nincs kétségem afelől, hogy szétrúgja a leukémia seggét és hamarosan visszatér csatázni velem. Imádkozom érted és a családodért.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.