Header Ads

Történelmi mérkőzést vihetnek tető alá a WrestleMania 35-ön

Főtervben még mindig Charlotte Flair és Ronda Rousey összecsapása van, de egy korábbi UFC női bajnok is megjelenhet a rendezvényen.
(Fotó: WWE)
A Fired Up podcast információi szerint a WWE felkereste a korábbi UFC Női Pehelysúlyú Bajnok Cris Cyborgot, aki korábban már érdeklődött egy esetleges WWE-s szereplés iránt. A Ronda Rousey kontra Cris Cyborg mindig is egy álom mérkőzés volt a UFC-ben, de sohasem történt meg és a rajongókat már nem is érdekelte Rousey veresége után. Úgy tűnik, hogy a WWE szívesen tető alá hozná a mérkőzést a jövő évi WrestleManián. Azt, hogy ez esetleg érintené a Raw Női Bajnoki Címet is, egyelőre nem tudni.

Cyborg egyébként a TMZ-nek már nyilatkozott erről még júliusban.

Sok rajongó megkérdezi tőlem, hogy mennyire lenne őrült dolog megküzdenem Ronda Rouseyval a WWE-ben? Hogy megnézhessék a harcot, amely soha sem történt meg. Én azt mondom rá, hogy talán. Ez nem olyan valami, amit tervezek, inkább olyan dolog, amit a rajongók szeretnének látni. Nem edzek erre, de nagyszerű lenne.

A 33 éves Cyborg egyébként továbbra is aktív a UFC-ben. Az eredménye eddig 20-1-1 és a következő összecsapása az ellen az Amanda Nunes ellen lesz december 29-én, aki kiütötte Rouseyt az utolsó mérkőzésén. A Super Fighton terítéken lesz Nunes harmatsúlyú és Cyborg pehelysúlyú öve is.

(Forrás: Old School)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.