Header Ads

IMPACT! 2018. Szeptember 27. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Johnny Impact összeáll Eddie Edwards-al, hogy megküzdjenek Moose és Killer Kross párosával, Brian Cage kihívja Jake Crist-et, a Desi Hit Squad megkapja a lehetőséget, hogy megmérkőzzön az LAX-el, Tessa Blanchard kockára teszi a Knockouts Championship címét Faby Apache ellen, Allie és Kiera Hogan újra szembenéz Su Yung-al és annak segítőjével, valamint nagy bejelentésre készül Scarlett Bordeaux.

Austin Aries és két segítője Moose és Killer Kross előbb Eddie Edwards-ot, majd Johnny Impact-et tették egy rövid ideig parkolópályára. Johnny és Eddie egy hete azonban visszatértek az Impact Zone-ba, és jelezték a világbajnok felé, hogy nem olyan könnyű őket lerázni. Most a világbajnok első számú kihívója és Edwards összeállnak, hogy bosszút álljanak Moose és Killer Kross párosán.
Az oVe tagjai a Bound for Glory PPV-n megfognak mérkőzni a Lucha Brothers és Brian Cage hármasával. Az aktuális X-Division bajnok addig viszont még egyenként le akarja győzni a Crist testvéreket és Sami Callihan-t. Első ellenfele Jake Crist lesz.
A Gama Singh vezette Desi Hit Squad tagjai továbbra sem mondtak le az álmukról, hogy megszerezzék a csapatbajnoki címeket. Rohit Raju és Gursinder Singh a ma esti epizódban megkapja a lehetőséget, hogy megküzdhessen az aktuális Tag Team bajnok LAX ellen, igaz ezt még nem a bajnoki övért vívják majd.
Egy hete bemutatkozott a mexikói közönség előtt az AAA szervezet ismert női birkózója Faby Apache. A lány rögtön első mérkőzésén legyőzte Alisha Edwards-ot, és Josh Mathews a meccs után bejelentette, hogy Faby kap egy lehetőséget az aktuális női bajnok, Tessa Blanchard ellen. Tessa és a kihívója már az öltözőben egymásnak feszült, ugyanis Faby-nak nem tetszett a harmadik generációs birkózólány tiszteletlen stílusa.
Tovább folytatódik a viszály Su Yung valamint Allie és Kiera Hogan között. Yung miután elvesztette a Knockouts Championship címet Tessa Blanchard ellen, és a visszavágón is alulmaradt, dühében megtámadta az új bajnokot. Ezt Allie és Kiera nem nézte jó szemmel, és segítettek Tessa-n. Allie és Kiera Hogan most újra összefognak, és kihívják Su Yung-ot és annak élőhalott koszorúslányát egy csapatmérkőzésre.
Scarlett Bordeaux nagy bejelentésre készül, de hogy pontosan mivel kecsegtet a rajongóknak, az az este folyamán fog csak kiderülni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.