Header Ads

Hulk Hogan és Ric Flair is ott lehet Szaúd-Arábiában

Az újabb szaúdi szerződés jelentheti Hulk Hogan visszatérésének utolsó állomását.
Volt egy időszak, amikor együtt turnéztak véres küzdelmek mellett.
A WWE nyár végén rehabilitálta Hogan Hall of Fame elismerését, miután bő három éven keresztül elhatárolódtak a legendától, aki korábban rasszista kijelentéseket tett egy felvételen. Ennek ellenére továbbra sem békés a szituáció, habár már ez a dolog elévült, néhány szupersztár továbbra sem hajlandó megbocsájtani Hogannek a WWE öltözőjében.

Egybehangzó források szerint Hulk Hogan fizikai visszatérésére még idén sor kerül Szaúd-Arábiában a Crown Jewel pay-per-viewn. A szaúdi sportszövetség első embere például a Twitteren posztolt Hoganről. Az országban nagy rajongói az öreg legendáknak, így nem véletlen, hogy a herceg külön kérni szokta azok megjelenését, sajnos legutóbb néhány elhunyt szupersztárt is kívánt, bizonyára nem volt tisztában a pankrátorok ringen kívüli sorsával.

A No Holds Barred podcastben egy másik pletyka is felütötte a fejét, amely ezúttal Ric Flairre vonatkozott. Flair tavasszal nem utazhatott el Szaúd-Arábiába a Greatest Royal Rumblere, hiszen még mindig a műtétéből lábadozott és az orvosoktól függött. Mostanra már jól érzi magát, így megfelelő körülmények között ő is a Közel-Keletre utazhat, ha megkapja a szükséges orvosi engedélyeket ehhez.

(Források: RSN1 és RSN2)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.