Header Ads

Nakamurának nincsenek jó emlékei a Brock Lesnar elleni meccséről

Shinsuke Nakamurát annak idején kicsit sem győzte meg Brock Lesnar pályafutása a New Japan Pro Wrestlingnél.
(Fotó: NJPW)
Lesnar még 2005-ben csatlakozott az NJPW-hoz, miután megbukott az NFL-ben. Még abban az évben megnyerte az IWGP Nehézsúlyú Bajnoki Címet, amelyet többek között Shinsuke Nakamura ellen is megvédett. A Squared Circle Subreddit hívta fel a figyelmet arra, hogy Nakamura a The King of Strong Style: 1980-2014 című könyvében arról beszél, miszerint sírt a Brock Lesnar elleni mérkőzése után.

Nakamura leírja, hogy ez volt az első alkalom, amikor sírt a pankráció világában, mindezt azért, mert Brock Lesnarban nem volt meg az a bizonyos szenvedély, amely hiányában nem lehetett különleges pillanat számára ez a mérkőzés.

Szerencse volt ebben részt venni, de a mérkőzés eléggé durva volt. Először is úgy éreztem Lesnar azon mondása, hogy ő mennyire tiszteli a New Japant csak a show része, mivel valójában nem tiszteli a szervezetet. Valahol le is nézte a japán embereket. Elvesztettem a meccset és ez volt az első alkalom amikor sírtam egy pankrátor összecsapás után. Ez volt a főmérkőzés a Tokyo Domeban. Ez egy igen megszentelt színpad és tudtam, hogy nem úgy harcolok ahogyan azt elképzeltem. Nagy a különbség kettőnk között. Nem éreztem, hogy szeretné a pankrációt, úgy éreztem mintha csak a munkáját végezné.

Egy mostani interjúban, amelyet a Chanem Guide Magazinnak adott Nakamura arra is kitért, miszerint szívesen megküzdene újra a Fenevaddal.

Ha megkapom a lehetőséget, akkor készen állok rá. A testemnek készen kell állnia rá, mert ő nagyon kemény. Jaj! 

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. abban az időben a new japan elég szarban volt, egészen 2012-ig. Lesnar uralkodása is egy jó példa erre. 2012 King of pro wrestling volt a váltópont: Tanahashi vs Suzuki. Másképp egy Nakamura vs Brock egy szuper meccs lehetne.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.