Header Ads

Chris Jericho egy fantasztikus SummerSlam ötlettel állt elő

Legutolsó podcastjében Chris Jericho elárulta, hogy egy nagy ötlettel állt elő a SummerSlamre, amely érintette volna az IWGP Interkontinentális Bajnoki Címet is.
(Fotó: WWE)
Jericho azt tanácsolta a WWE vezetőségének, hogy hozzanak tető alá egy Interkontinentális Bajnok kontra Interkontinentális Bajnok mérkőzést az idei SummerSlamen. Jericho azt is hozzátette, miszerint Seth Rollins-szot képzelte volna el ellenfelének, amely mérkőzést két este alatt könnyedén felépítettek volna.

Felhívtam a főnökét egy bizonyos pankrációs szervezetnek. Azt mondtam van egy ötletem a számotokra. Egy igazi kasszasiker. Megkérdeztem, hogy mit gondol a történelem első Interkontinentális kontra Interkontinentális, Jericho vs. Rollins mérkőzésről? Hogy mi legyen a befejezés? Az nem számít. Felvetettem, megkaptam rá az illedelmes választ majd soha többé nem halottam erről újra.

Ezt az ötletet még valamikor júniusban vethette fel, amikor megnyerte a New Japan Pro Wrestling Interkontinentális Bajnoki Címét, a WWE-ben akkor még Seth Rollins volt az Interkonti öv birtokosa. Jericho jelenleg nem áll szerződésben a WWE-vel és Japánban sem kell sűrűn szerepelnie annak ellenére, hogy még mindig ő az NJPW IC Bajnoka. Ennek köszönhetően szabadon turnézhat a Fozzyval, nemrégiben Magyarországon volt koncertje a Fezen Fesztiválon.

1 megjegyzés:

  1. az ilyenekből sosem lesz semmi, túl szép lenne :(
    bár ez esetben egyáltalán nem meglepő, az is hihetetlen, hogy megengedik jerichonak, hogy szerepeljen japánban és a wwe-ben párhuzamosan, azt nem fogják hagyni, hogy náluk reklámozzon egy másik szervezet bajnoki címét, még ha el is ismerik az iwgp címeket
    bármennyire is kasszasiker lenne, ez csak egy vágyálom marad, de ismét bebizonyosodott, hogy jerichonak van egy fantáziája

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.