Header Ads

Brock Lesnarnak a SummerSlam előtt lesz megbeszélése a WWE vezetőivel

Brock Lesnar jelenlegi megállapodása a WWE-vel a SummerSlam éjszakáján jár le.
Képtalálat a következőre: „brock lesnar universal champion”
Továbbra is kérdéses a jövője - (Fotó: WWE)
Ez egy különleges szituáció, hiszen Brock Lesnar továbbra is a szervezet Universal Bajnoka. Nyilván az övet könnyedén leakaszthatják róla vasárnap este, mivel címvédésre kényszerül a régi riválisával Roman Reigns-szel szemben. Lesnar címvesztése egyben azt is jelentené, miszerint a jövőben csak a UFC rendelkezésére állna. Bár állítások szerint Lesnar nyitott lenne a folytatásra még abban az esetben is, ha el kellene vesztenie az általa több mint egy éve birtokolt világbajnoki övet.

Joe Peisich információi szerint Brock Lesnarnak néhány órával a SummerSlam előtt lesz egy fontos tárgyalása a WWE-vel a jövőjével kapcsolatban. Mindezt a Barnburner's Fired Up podcastben nyilatkozta:

Vasárnap olyan 16 óra tájékában Brock Lesnarnak zárt ajtós tárgyalása lesz a WWE főbb vezetőivel, talán Stephanieval, Triple H-dzsel és Vince-szel vagy bárki mással. Azt nem tudom, hogy miről fognak tárgyalni. De, ha Lesnar megtartja a címet, akkor várhatóan a WWE-nek és a UFC-nek is dolgozni fog egyszerre. Három forrásom is elmondta, hogy zárt ajtós tárgyalása lesz a vezetőséggel pár órával a Roman Reigns elleni meccse előtt.

Ha Brock Lesnar marad a WWE alkalmazásában, attól függetlenül nyugodt szívvel szerepelhet a UFC-nél is, hiszen hasonló cipőben járt 2016-ban is, de akkor a Mark Hunt elleni meccse után a dopping teszten megbukott és több, mint egy évre elmeszelték a sportágtól, így akkor csak a WWE maradt számára.

(Forrás: RSN)

4 megjegyzés:

 1. Kizárt hogy megtartsa, bárhogy is legyen. Akár Rings győzi le, akár Stroman váltja be a táskát, de 1000% hogy a SS után, már nem ő lesz a bajnok.

  VálaszTörlés
 2. nemszabad kizárni a címvédést
  a wm re is mindenki biztosra vette, hogy reins fog nyerni és tudjuk mi történt
  szerintem bőven benne van a pakliban, hogy kihúzzák vele a következő wm-ig, vagy kitudja meddig
  az viszont már kérdéses, hogy mi okuk lenne rá
  de szerintem ez 50-50%

  VálaszTörlés
 3. Tudom ,hogy ez nem ide tartozik de frissíteni kéne a WWE wikipédiáját, mert Brock már 502 napja bajnok,. köszi.

  VálaszTörlés
 4. Szerintem, ez is ugyan úgy lesz mint a WM-án... Mindenki azt fogja várni, hogy Roman nyerjen, de a végén pedig Brock egy F5-al kiüti Reigns-t. (SZEMÉLYES VÉLEMÉNY) 😕

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.