Header Ads

Történelmi bejelentésre készül a WWE

A WWE pénteken bejelentette, hogy a RAW főirányítója Stephanie McMahon visszatér, hogy történelmi bejelentést tegyen a soron következő vörös adáson.
(Fotó: WWE)
Sokan csak találgatnak, hogy ez mit is takarhat, de a legvalószínűbb, miszerint egy női pay-per-viewra készülnek. Aki nyomon követi a WWE eseményeit az tudja, hogy az áprilisi Greatest Royal Rumble gálán nem szerepelhettek nők, mivel a szaúdi törvények és a vallási különbségek ezt nem tették lehetővé. A szervezet, így egy külön gálával kárpótolná őket, nem mellesleg újabb történelmet írnának, hiszen még sosem rendeztek olyan gálát, amelyen csak nők szerepeltek.
Az információt korábban a Pro Wrestling Sheet is megerősítette, de a PWInsider már azt is tudni véli, hogy szeptember 30-án rendezik meg a gálát a Long Island-i Uniondaleben. Igen ám, de ezzel logisztikai problémába ütközne a WWE, mivel október elsején Seattleben rendezik a Rawt. Ez azt jelentené, hogy szűk két nap alatt kellene műsort rendezniük a keleti és a nyugati parton egyaránt.

Hétfő este okosabbak leszünk.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Legalább ennyi hasznuk van a primitív araboknak xD (bocsánat, ha ez a komment túl gyűlölködő lett volna, de ez tény)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.