Header Ads

Lucha Underground S04E05 - Áldozat - Összefoglaló

A Lucha Underground negyedik évadának ötödik részében Matanza Cueto újabb áldozatot adott az Isteneknek, Ivelisse kihívta Joey Ryan-t, láthattunk egy három emberes küzdelmet az aktuális Tris Champions csapatától, és az este főmérkőzésén megküzdött egymással Mil Muertes és Brian Cage.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Cortez Castro vs. Matanza Cueto
Cortez Castro a ringben várta az ellenfelét, amikor is megérkezett Antonio Cueto, aki egy újabb áldozatot látott Cortez-ben, amit az Istenek felé nyújtana. Ekkor megjelent Matanza Cueto, aki pillanatok alatt legyőzte ellenfelét, és a kezeit a magasba emelve átadta az áldozatot az Isteneknek Cortez Castro személyében.

Ivelisse vs. Joey Ryan
Joey Ryan nem kímélte a mérkőzés alatt Ivelisse-t, de a lányt kemény fából faragták és fel tudta venni a versenyt ellenfelével. Ivelisse kiosztott Ryan-nek egy German Suplex-et, de ebből Ryan még ki tudott jönni. Ezek után Ivelisse bevitte a Code Red finisher-ét, és legyőzte Joey Ryan-t, ezzel pedig elnyerte a meccs győztesének járó Aztec medált.


The Mack vs. Son of Havoc vs. Killshot
Az aktuális Tris Champions The Mack, Son of Havoc és Killshot egymás ellen kellett hogy megküzdjön, hogy a győztes egy medállal gazdagodjon. A mérkőzés előtt Antonio Cueto azonban még felfokozta a kedélyeket, és bejelentette, hogy két medál lesz a tétje a küzdelemnek. Csak az távozik üres kézzel a ringből, akit kikopogtatnak. A három birkózó be is vetett egymás ellen mindent, és végül The Mack került olyan pozícióba, hogy kikopogtassa partnerét, Killshot-ot. Így az Aztec medált The Mack és Son of Havoc kapta, amit Killshot nem nézett jó szemmel, és dühösen távozott az arénából.

Brian Cage vs. Mil Muertes
Elérkeztünk az este főeseményéhez. Brian Cage múlthéten egy bajnoki címmérkőzést kért Antonio Cueto-tól, de a vezető rögtön nem tett eleget a gép kérésének. Brian mielőtt szembenézhet Pentagon Dark-al, még meg kell hogy küzdjön Mil Muertes-el. A rajongók nagyon örömére össze is jött ez az összecsapás, a Lucha Underground két óriása között. A két birkózó kihasználta az aréna adta lehetőségeket, aminek a közönség is nagyon örült. Ennek azonban egy adott ponton Brian Cage komoly árat fizetett, ugyanis Pentagon Dark egy rajongónak öltözve megtámadta hátulról, amire a gép nem volt felkészülve. A bajnok visszalökte Brian-t a kötelek közé, akit így Muertes már könnyedén le tudott győzni. Mil Muertes megkapta a győzelemért járó medált, Pentagon pedig elmondta Brian Cage-nek, hogy ne legyen szomorú amiért elvesztette a meccset, ugyanis jövő héten kap egy címmérkőzést ellene, amin el fogja törni a karját.

Az adás egy érdekes és egyben furcsa jelenettel zárult, a White Rabbit Tribe meggyilkolta Mascarita Sagrada-t, Killer Kross kérésére...

Fotók: LuchaUnderground

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.