Header Ads

IMPACT! 2018. Július 12. - Lucha Rules - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban megvívta első meccsét Homicide és Hernandez, Allie kiállt egy új Knockouts hölgy Shotzi Blackheart ellen, Grado kihívta Eli Drake-et, egy év után visszatért az Impact Zone-ba Deangelo Williams, valamint egy hat emberes csapatmérkőzésen szembenézett egymással Fenix, Rich Swann és Pentagon Jr. és az oVe. 


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

The OGs vs. Silver Smith & Lee
Egy hete mindenki nagy meglepetésére visszatért az Impact Wrestling-hez Hernandez és Homicide, akik King-el közösen megtámadták Konnan-t és az aktuális csapatbajnokokat, Santana-t és Ortiz-t. Ennek a szegmensnek a rövid összefoglaló videója után az új formáció, ami a The OGs nevet viseli megérkezett a ringbe, és pillanatok alatt megnyerte az első mérkőzését Silver Smith és Lee párosa ellen. A győzelem után King elmondta, hogy szerinte Konnan nem ugyan abban a bánásmódban kezelte Hernandez-t és Homicide-ot mint most Santana-t és Ortiz-t. Őket most nem érdeklik a csapatbajnoki cím, csak hogy legyőzzék az LAX-et, mégpedig a Slammiversary PPV-n egy 5150 Street Fight mérkőzésen.

Shotzi Blackheart vs. Allie
Allie miután elvesztette a Knockouts Championship címet Su Yung ellen, egy kis időre háttérbe vonult, majd Madison Rayne csapattársaként egy hete revansot vett az aktuális női bajnokon. Most Allie egy új lány, Shotzi Blackheart ellen kellett hogy bizonyítson, aki a Rise szervezettől érkezett. A korábbi bajnok egy Codebreaker-el legyőzte ellenfelét, de az ünneplés elmaradt, ugyanis megérkezett Tessa Blanchard. Tessa megtámadta Allie-t, kiosztott neki egy óriási Hammerlock DDT-t, majd távozott az arénából.

A backstage-ben Eli Drake beszélgetett valakivel, amikor is megjelent Katarina, Grado és Joe Hendry. Grado be akarta mutatni barátját Drake-nek, de a korábbi bajnokot inkább Katarina érdekelte. Grado féltékenységében kihívta Eli Drake-et egy mérkőzésre.
Tessa Blanchard elmondta, azért támadta meg Allie-t, mert megakadályozta neki, hogy rendezze a viszályát Madison Rayne-el.
Egy videó összeállításban megnézhettük, miként alakult Eddie Edwards és Sami Callihan viszálya, és hogy került a képbe Tommy Dreamer, akivel a korábbi világbajnok egy House of Hardcore szabályok szerinti mérkőzésen meg fog küzdeni a Slammiversary PPV-n.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük Taryn Terrell és Gail Kim a Slammiversary XI PPV-n vívott Last Knockout Standing Match mérkőzését.

A szünet után Josh Mathews felkonferálta az este nagy visszatérőjét, a volt NFL játékos Deangelo Williams-t, aki egy év után visszatért az Impact Zone-ba, hogy mindenben támogassa Moose-t, a világbajnoki címmérkőzése előtt. Williams úgy érzi, Moose készen áll a címszerzésre, és le fogja győzni Austin Aries-t. Moose felkészüléséből is láthattunk egy rövid videót, majd megérkezett a világbajnok Austin Aries. A bajnokot az Austin Aries kántálással köszöntötte a közönség, aki erre csak annyit felelt, hogy "köszönöm, de tudom a nevemet". Aries nem volt elragadtatva Williams visszatérésétől, és nem is értette mit keres ő itt. Mivel egy liga sem szerződtette le idén, ezért visszavonult, majd gúnyosan megjegyezte, Williams még egyszer sem nyert Super Bowl-t. Ezt követően Aries leütötte a mikrofonjával, majd egy székkel is megtámadta Deangelo Williams-t

A színfalak mögött KM és Fallah Bahh beszélgetett a múltheti Killer Kross elleni viszályukról, amit Gama Singh és a Desi Hit Squad zavart meg. A felek készen állnak megküzdeni egymással.

Eli Drake vs. Grado
Grado-t természetesen elkísérte a ringhez Katarina és Joe Hendry is, de Eli Drake-et ez nem hatotta meg, és még a gong előtt megtámadta ellenfelét. Grado egy Hurricanrana-t kitudott osztani Drake-nek, de a korábbi világbajnok ellen ez kevés volt, aki a Gravy Train befejező mozdulatával véget vetett a küzdelemnek. Drake a meccs után odament Katarina-hoz, ami nem tetszett Joe Hendry-nek, és konfliktusba keveredett a meccs győztesével.

Killer Kross adott egy rövid interjút, amiben elmondta, hogy nagyon nem örült, hogy Petey Williams egy hete olyanba ütötte bele az orrát, amihez semmi köze nem volt, és ezért komoly árat fog fizetni.

Alicia Atout beszélgetett Matt Sydal-el. Az X-Division bajnok elmondta, hogy neki nyitva van a harmadik szeme, és ez az előnye Brian Cage ellen, aki mentálisan gyenge személy. Brian nem tud gondolkodni, és ezt fogja kihasználni a Slammiversary PPV-n.

Moose megtudta, hogy a világbajnok megtámadta barátját Deangelo Williams-t, és telefonon üzent, hogy jövő héten ott lesz az Impact Zone-ban, és el fog beszélgetni Austin Aries-el.

Madison Rayne leült Alicia Atout-al, hogy beszéljenek a közelgő Knockouts bajnoki címmérkőzésről. Az interjú hamar félbeszakadt, ugyanis Madison egy hangot hallott, amit elkezdett követni. Egy szobába belépve rácsukódott az ajtó, amit nem tudott kinyitni.

oVe & Sami Callihan vs. Fenix, Rich Swann & Pentagon Jr. - Six Man Tag Team Lucha Rules Match
Elérkeztünk az este legjobban várt mérkőzéséhez, ami Lucha szabályok szerint zajlott. Ez annyit jelent, hogy nem kell a feleknek megérinteniük a csapattársukat, bármikor a ringben lehet mindenki. A meccs elején mindenki kiosztott a másiknak egy Superkick-et, majd jöttek a látványosabbnál látványosabb mozdulatok, amit a közönség is óriási ovációval fogadott. Múlt héten után újra kántálták a "This is awsome" és az "Impact Wrestling" szavakat. Az elképesztő jelenetek közül talán Jake ugrása volt a legszenzációsabb, amikor a ring sarkának tetejéről egy Cutter mozdulattal a földre vitte Rich Swann-t. Pentagon több Piledriver, és Pentagon Driver-el sem tudta legyőzni Sami Callihan-t, aki végül megnyerte a mérkőzést Swann kikopogtatásával.

A mérkőzés után Madison Rayne még mindig nem tudott kiszabadulni a szobából, amikor is kinyílt az ajtó, és a stúdió helyett egy erdő volt a túloldalon. Madison nem értette mi történt, majd arra lett figyelmes, hogy Su Yung élőhalott koszorúslányai közelednek felé. Rayne becsukta a szemét, és mikor kinyitotta, egy mezőn találta magát, ahol Yung várta.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.