Header Ads

IMPACT! 2018. Július 12. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban láthatunk egy Tag Team mérkőzést Rich Swann, Fenix és Pentagon Jr. valamint Sami Callihan és az oVe között, megtudhatjuk miként reagál az LAX Homicide és Hernandez felbukkanására, visszatér az Impact Zone-ba Deangelo Williams, hogy támogassa Moose-t a világbajnoki címmérkőzése előtt, hallhatjuk Austin Aries és Madison Rayne gondolatait a Slammiversary PPV meccsükkel kapcsolatban, és Allie is kap egy mérkőzést az este folyamán.

Az oVe az elmúlt adásban megtámadta az épp egymással küzdő Rich Swann és Fenix párosát, amit Pentagon Jr. sem nézett tétlenül. Sami és Pentagon a Slammiversary PPV-n egy Hair vs. Mask mérkőzésen meg fog küzdeni egymással, addig azonban a korábbi világbajnok összeáll testvérével és Swann-al, hogy egy csapatmérkőzés keretein belül revansot vegyen a Crist testvérek és Callihan múltheti tettén.
Egy hete végre lehullt a lepel, és megtudhattuk ki állt Konnan eltűnésé mögött. King először megpróbálta félreállítani az LAX vezetőjét, majd maga mellé akarta csalogatni Santana és Ortiz párosát. Az aktuális csapatbajnokok azonban kiálltak Konnan mellett, de akkor a semmiből megjelent Homicide és Hernandez, akik King-el közösen megtámadták a régi vezetőjüket, valamint Santana-t és Ortiz-t. Ma este megtudhatjuk milyen következményei lesznek King és társai múltheti akciójának.
Moose után Austin Aries-nek is megnézhettük a pályafutásáról szóló videóját. A világbajnok a Slammiversary PPV-n kockára teszi az Impact World Championship címét Moose ellen, előtte viszont még kiáll a közönség elé, és beszélni fog az "igazságról".
Az este folyamán egy visszatérésnek is részesei lehetünk, ugyanis egy év után újra feltűnik az Impact Zone-ban a korábbi NFL játékos Deangelo Williams, hogy támogassa barátját, Moose-t a világbajnoki címmérkőzésének felkészülésében.
Allie egy hete Madison Rayne-el közösen legyőzte Su Yung és az ő segítőiből álló csapatot, sőt még az őket megzavaró Tessa Blanchard-ot is sikerült félreállítania. Most a korábbi Knockouts Champion egy tét nélküli mérkőzésben újra visszatér a ringbe.
A Knockouts Championship kötelező kihívója Madison Rayne hatodik címszerzésére készül Su Yung ellen. Madison-t az este folyamán interjút fog adni, és elmondja mik a tervei a jövőre nézve.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.