Header Ads

IMPACT! 2018. Július 12. - Az utolsó adás a Slammiversary előtt - Összefoglaló

Az utolsó Slammiversary PPV előtti IMPACT! adásban Petey Williams  kihívta Killer Kross-t, a Desi Hit Squad megküzdött KM és Fallah Bahh párosával, Joe Hendry debütált a ringben Eli Drake ellen, folytatódott a viszály Sami Callihan és Pentagon Jr. között, láthattunk egy csapatmérkőzést a Knockouts részlegtől, és Moose is válaszolt Austin Aries múlt heti üzenetére. 


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Petey Williams vs. Killer Kross
Killer Kross két hete bemutatkozott az Impact Wrestling-nél, mint a roster új birkózója. Akkor az első mérkőzését meg is nyerte Fallah Bahh ellen. A küzdelem után Petey Williams megjelent az arénában, hogy revansot vegyen támadóján. Kettejük konfliktusának várható volt, hogy lesz még folytatása, és erre az eheti adásban került sor. Petey rögtön megtámadta ellenfelét a hazai közönség előtt, de Kross ellen minden mozdulata esélytelennek bizonyult. Williams hiába próbálta meg használni a Canadian Destroyer-t, Killer Kross azt is kivédte, és egy szorító mozdulattal legyőzte a kanadai birkózót, majd a mellkasára helyezte azt a bizonyos emblémát ábrázoló papírt, amit a támadásai után szokott ott hagyni ellenfelein. 

Desi Hit Squad vs. KM and Fallah Bahh
A Gama Singh által vezetett Desi Hit Squad eltökélt célja, hogy a Tag Team divízió élére kerüljön, és ezt egy hete jelezték is KM és Fallah Bahh felé. A két csapat most megküzdött egymással, amiből Rohit Raju és Gursinder Singh párosa jött ki győztesen. Gama Singh megint elterelte a bíró figyelmét egy pillanatra, amit a két fiatal indiai srác ki is használt és összedolgozva kikopogtatták Fallah Bahh-t. 

Egy több részből álló videó összeállításból megnézhettük miként alakult az LAX és az OGs egymás elleni viszálya. Az első részben King mesélte el az ő szemszögéből a történéseket.

Eli Drake vs. Joe Hendry
Joe Hendry a bemutatkozó mérkőzésére Eli Drake ellen, egy vicces videóval készült, amiben kiparodizálta a korábbi világbajnokot. Drake-nek természetesen nem tetszett amit látott a kivetítőn, és rögtön megtámadta ellenfelét. Joe a gong után fordítani tudott, és felvette a versenyt Eli-al. Drake megpróbálta bevinni a Gravy Train befejező mozdulatát Hendry-nek, de az kijött ebből, és két vállra fektette Eli-t, aki már nem tudott kijönni a tusból. A győzelemnek Grado is nagyon örült, de Joe Hendry az örömét inkább Katarina-val ünnepelte meg.

Az LAX sztori videó összefoglalásának folytatásában Ortiz mondta el a véleményét a történtekről.

Andrew Everett vs. Dezmond Xavier
A következő mérkőzést Andrew Everett és Dezmond Xavier vívta volna egymással, de mielőtt elkezdődhetett volna a meccs, megjelent Eddie Edwards, aki megtámadta a bírót. Eddie beszélt a Tommy Dreamer-el való mérkőzéséről, ami fájdalmas lesz a hardcore legenda számára, és rengeteg vér fog folyni a találkozó során. Edwards meg fogja ízlelni Tommy vérét, és Dreamer rá fog jönni, hogy Eddie Edwards az igazi "Innovator of Violence".

Eddie Edwards jelenete után Madison Rayne-ről láthattunk egy videót, aki látszólag Su Yung álmában rekedt. Madison egy temetési szertartáson találta magát, ahol a saját holtestét látta a koporsóban. Rayne egy kislánnyal is összetalálkozott, aki a mamáját kereste, majd egyszer csak a mezőn találta magát, ahol egy hete Su Yung is felbukkant.

Greg Osbourne vs. Sami Callihan
Sami Callihan a Slammiversary PPV előtt még egy utolsó mérkőzésre visszatért az Impact Zone-ba, ahol Greg Osbourne várta a ringben. Sami rögtön megtámadta ellenfelét, akinek esélye sem volt az oVe vezetőjével szemben. Sami mielőtt legyőzte volna Osbourne-t, rátette Pentagon Jr. maszkját, és úgy kezelte, mint ha Pentagon lenne az aktuális ellenfele. Miután Callihan legyőzte Greg-et, egy rövid monológot mondott a vasárnapi mérkőzésével kapcsolatban, majd megjelent a kijelzőn Pentagon Jr. aki a Slammiversary PPV-n meg fogja mutatni Sami-nek miért is az ő háza az Impact Wrestling. A videó után Callihan és a Crist testvérek elindultak, hogy megkeressék Pentagon-t.

Az LAX sztori videó összefoglalásának folytatásában Homicide is elmondta a véleményét a történtekről.

Shotzi Blackheart & Tessa Blanchard vs. Allie & Kiera Hogan
Allie és Kiera Hogan kiválóan tudott egymással dolgozni a mérkőzés során, ami viszont Tessa és Shotzi párosáról már nem mondható el. Tessa-t inkább az Allie-vel való viszálya érdekelte, amire a korábbi Knockouts Champion egy Best Superkick Ever rúgással válaszolt. Tessa kiesett a ringből, majd Allie Shotzi-nak is kiosztott egy ugyan ilyen rúgást, aki ezek után próbált volna cserélni csapattársával, de Tessa Blanchard inkább hátra lépett a ringtől, így Blackheart egyedül maradt. Allie még bevitt egy Codebreaker-t a lánynak, és megszerezte csapatának a győzelmet.

Sami és a Crist testvérek továbbra sem mondtak le róla, hogy megkeressék az épületben Pentagon Jr.-t.
A következő videóból kiderült, hogy a hetek óta titkolt új Knockouts hölgy Scarlett Bordeaux lesz, aki a jövő heti IMPACT! adásban fog debütálni a cégnél.
Az LAX sztori videó összefoglalásának utolsó részében Santana is elmondta a véleményét a vasárnapi mérkőzéssel kapcsolatban.

Jake és Dave Crist megtalálták Sami Callihan-t, aki meg volt kötözve, és be volt öltöztetve Pentagon-nak. A srácok próbáltak segíteni Sami-nek, de ekkor megjelent Pentagon Jr. és megtámadta őket, majd jelezte Callihan felé, hogy vasárnap este le fogja vágni a haját.

Moose megérkezett az arénába, aki szándékosan maradt távol az elmúlt hetekben az Impact Zone-tól, hogy felkészülhessen a vasárnapi világbajnoki címmérkőzésére. Moose úgy gondolja, Aries túl sok banánt eszik, ettől megy el az esze, majd megjelent a világbajnok a kijelzőn, és üzent a kötelező kihívójának. Amíg Moose a kivetítőt nézte, Austin Aries hátulról megtámadta, és egy alulra mér rúgással leterítette a vasárnapi ellenfelét. Aries felemelte a magasba a bajnoki övet, de Moose felállt, és ring sarkához vágta a bajnokot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.