Header Ads

IMPACT! 2018. Július 05. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban visszatér Fenix és megküzd Rich Swann-el, összecsap egymással Brian Cage és Kongo Kong, Konnan felfedi a titkot King-el kapcsolatban, debütál a ringben Killer Kross, láthatunk egy csapatmérkőzést Allie és Madison Rayne valamint Su Yung és a koszorúslányai között, és Tommy Dreamer is válaszolni fog Eddie Edwards múltheti támadására.

A múltheti adásban debütált a ringben Rich Swann, aki le is győzte a háromszoros X-Division bajnok Trevor Lee-t. Swann következő ellenfele a Lucha Underground-ból jól ismert Fenix lesz, aki a Redemption PPV után most visszatér az Impact Zone-ba. A két high-flyer mérkőzésére még maga Dave Meltzer is felkapta a fejét, akiről tudni lehet, hogy mostanában nem részesítette előnyben az Impact Wrestling adásait.
Brian Cage nemrég nagyon közel állt ahhoz, hogy megszerezze első bajnoki címét az Impact Wrestling-nél. Szinte gondolható volt, hogy Matt Sydal tiszta körülmények között nem fogja tudni legyőzni Cage-t, és ez így is lett. A bajnok összeállt Jimmy Jacobs és Kongo Kong párosával, akik segítettek neki, hogy továbbra is ő uralja az X divíziót. Kong megtámadta Brian-t, aki ugyan kiszámolással, de elvesztette a hónapok óta tartó veretlenségi szériáját. A gép múlt héten revansot akart venni ezért Sydal-en, de Kong újra közbeszólt és ismét megtámadta Cage-t. Most a két óriás megvívja első egymás elleni mérkőzését.
Konnan miután visszatért az LAX-hez, azzal szembesült, hogy King a helyére pályázik. Santana és Ortiz ebből nem vett észre semmit, de a csapat vezetője meg van győződve róla, hogy King-et nem őszinte szándék vezérelte, mikor segített a srácoknak visszaszerezni a Tag Team Championship címet. A ma esti adásban Konnan be fogja bizonyítani az igazát, és végre talán megtudhatjuk mi állt az eltűnése hátterében.
Az adásban egy debütálásnak is részesei lehetünk, ugyanis a sorozatos támadásokat intéző Killer Kross első Impact-es mérkőzésére készül az este folyamán.
Miután Allie elvesztette a Knockouts Championship címet az Under Pressure adásban Su Yung ellen, egy hete visszatért, hogy segítsen a cím aktuális kihívójának, Madison Rayne-nek akit a bajnok és segédei megtámadtak. Madison a július 22-ei Slammiversary PPV-n kihívhatja Su Yung-ot egy bajnoki címmeccsre, addig azonban még Allie-vel közösen egy csapatmérkőzésen újra szembenéz ellenfelével, akinek az élőhalott koszorúslányok lesznek a segítői.
Eddie Edwards életét nagyban megváltoztatta a Sami Callihan-el való viszálya, és bár azt a történetszálat már lezártnak tekinti, úgy érzi Tommy Dreamer is közrejátszott abban, hogy így alakultak a dolgok, főleg közte és felesége Alisha között. Ezért Edwards meg is látogatta Dreamer-t a saját pankrációs szervezeténél, és megtámadta egy bambuszbottal. A ma esti adásban Tommy Dreamer reagálni fog a történtekre.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.