Header Ads

IMPACT! 2018. Július 05. - Az áruló - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban láthattunk egy elképesztő mérkőzést Fenix és Rich Swann között, debütált a ringben Killer Kross, Madison Rayne összeállt Allie-vel, hogy bosszút álljanak Su Yung és az ő koszorúslányain, Katarina megküzdött Rebel-el, szembenézett egymással Kongo Kong és Brian Cage, valamint megtudhattuk mi az igazság Konnan és az LAX-el kapcsolatban.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Rich Swann vs. Fenix
Rögtön az este legjobban várt összecsapásával indult az adás. Fenix a Redemption PPV után most visszatért a ringbe, és első ellenfeleként azt a Rich Swann-t kapta, aki a múltheti adásban debütált az Impact Zone-ban. A két high-flyer elképesztő mérkőzést vívott egymással. A közönség a látványos mozdulatokat látván a "This is awsome" és a "Fight forever" kántálásba kezdett, amire már nagyon rég nem volt példa. A végig kiegyenlített harcból végül Fenix jött ki győztesen, aki egy Muscle Buster-ből indított Sitdown Powerbomb mozdulattal kikopogtatta Rich Swann-t. A meccs után Dave és Jake Crist megérkezett a ringbe, és megtámadták Fenix-et, akiről természetesen le akarták tépni a maszkját is. Ezt Pentagon Jr. nem nézte tétlenül, és testvére segítségére sietett. Pentagon ruháját azonban Sami Callihan viselte, aki besegített a Crist testvéreknek, hogy megfosszák Fenix-et az álarcától. Ezt Rich Swann is megpróbálta megakadályozni, de a túlerővel szemben esélye sem volt. Végszóra megérkezett az igazi Pentagon Jr., aki segített testvérének és Swann-nek.

A szünetben KM bocsánatot kért Fallah Bahh-tól, és elmondta neki, hogy ma este segíteni fog neki.
Alicia Atout interjút készített Madison Rayne-el és Allie-vel. Allie magabiztos kisugárzása Su Yung-nak köszönhető, állítása szerint az aktuális bajnok hiába akarta megölni, nem sikerült neki, helyette azonban létrehozott egy másik énjét, amit meg is fog mutatni az este folyamán.

Fallah Bahh vs. Killer Kross
A titokzatos támadó, aki heteken át megfélemlítve tartotta az Impact rosterét, most első debütáló mérkőzést Fallah Bahh ellen vívta. Bahh megpróbált bevetni mindent Kross ellen, aki egy hatalmas Suplex-et is kiosztott 180 kilós ellenfelének. Kross végül egy MMA stílusú fojtással legyőzte Fallah Bahh-t. Kross a meccs után megtámadta a földön fekvő Bahh-t, akinek KM megpróbált segíteni, de Kross őt is térdre kényszerítette. Végszóra megérkezett Petey Williams egy acélszékkel, aki így végre revansot vehetett támadóján.

Jimmy Jacobs beszélt Alicia-val, és elmondta, hogy Brian Cage egy hazug ember, mert gépnek nevezi magát, de a gépek nem éreznek fájdalmat. Cage is egy csak egy ember, aki múlt héten megtapasztalta mi a fájdalom. Jimmy azt akarja, hogy az egész világ megtudja milyen ember is valójában Brian Cage, és mivel ő egy hercegnő, mindig megkapja amit akar.

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük a 2010-es Slammiversary PPV nehézsúlyú világbajnoki címmérkőzését, amit RVD és Sting vívott egymással.

A backstage-ben Rohit Raju és Gursinder Singh a múltheti Z&E elleni győzelmüket ünnepelte, de Gama Singh lenyugtatta őket, majd elmondta nekik, hogy ő segít nekik a csúcsra jutni, de ahhoz a két srácnak be kell tartania a parancsait.

Su Yung (c) & Undead Bridesmaid vs. Madison Rayne & Allie
A kötelező kihívó Madison Rayne és Allie azonnal nekiesett a bajnoknak és társának, ezzel is jelezvén, hogy nem felejtették el a múltheti támadást. Yung-nak a meccs alatt a ring körül álló koszorúslányai is próbáltak segíteni, de Allie ezt nem nézte tétlenül. Su Yung addig Madison-nal volt elfoglalva, de a Panic Switch mozdulatával véletlenül eltalálta a bírót. Madison ezt ki akarta használni, és bevitte a lánynak a Cross Rayne finisher-ét. Ekkor megérkezett Tessa Blanchard, aki megtámadta Rayne-t. Allie segített csapattársának, és így Madison Rayne másodjára is kioszthatott egy Cross Rayne-t Su Yung-nak, ami után a bajnok már nem tudta folytatni a küzdelmet.

Az LAX klubházban King dühös amiatt, hogy Konnan megkérdőjelezte a csapat iránti lojalitását.
A szegmens után megtudhattuk, hogy Sami Callihan és az oVe jövő héten egy hat emberes csapatmérkőzésben meg fog küzdeni Pentagon Jr., Fenix és Rich Swann triójával. Sami leakarja tépni Pentagon és Fenix maszkját, valamit Rich Swann arcát.

Az adás egy videós összeállítással folytatódott, ahol Austin Aries pályafutásába nyerhettünk bepillantást. Aries elmondta, hogy kezdett el birkózni. Ő erre született, és nem bukott bele a karrierjébe mint ahogy Moose az NFL-be. Rengeteg áldozatot hozott, hogy idáig eljusson, volt mikor az autójában kellett aludnia. Aries reméli, hogy meccsük után az XFL-nek szüksége lesz egy támadójátékosra, mert elveszi Moose kedvét a birkózástól.

Tommy Dreamer egy videóban üzent Eddie Edwards-nak a múltheti támadását követően. Dreamer rengeteg embernek próbál segíteni a professzionális birkózásban, pont mint ahogy neki is tette azt korábban Dusty Rhodes. Eddie-nek rögeszméje volt a Sami elleni feudja, most azonban ő neki lett rögeszméje Edwards. A videó után Josh Mathews bejelentette, hogy Tommy Dreamer és Eddie Edwards megküzdenek egymással a Slammiversary PPV-n egy Hause of Hardcore szabályok szerinti mérkőzésen.

Katarina vs. Rebel
A korábbi 2x-es Knockouts Champion Katarina hosszas kihagyás után újra ringbelépett, és első ellenfele a nemrég visszatérő Rebel volt. Katarina megnyerte a mérkőzését, aminek Grado is nagyon örült. A meccs után a lánynak volt egy meglepetése Grado-nak, mégpedig a legjobb barátja, Joe Hendry, aki a továbbiakban az Impact rosterét fogja erősíteni.

Kongo Kong vs. Brian Cage
Cage részéről ennek a mérkőzésnek óriási tétje volt, ugyanis ha a gép legyőzi Kong-ot, kap egy újabb esélyt Matt Sydal X-Division bajnoki címének megszerzésére. Ezért Brian mindent meg is tett, egymás után mutatta be a technikás mozdulatait, többek között a Rey Mysterio által használt 619-t. A két óriási küzdelméből végül Brian Cage jött ki győztesen, aki egy hatalmas Superplex után a befejező F5 mozdulatával legyőzte Kongo Kong-ot.


Az este főmérkőzése után Konnan érkezett a ringbe, akinek bizonyíték volt a tarsolyában, hogy félreállították a Redemption PPV-n, ezt pedig most tisztázni akarta, így kérte King-et, hogy jöjjön a ringbe. King meg is érkezett az aktuális csapatbajnokokkal. Konnan elmondta King-nek, hogy ő segítette hozzá, hogy New York királya legyen, még a King becenevet is ő adta neki. A vezető elmondta Santana-nak és Ortiz-nak, hogy King soha nem hívta fel amíg a kórházban volt, majd szebbnél szebb szavakkal ihlette a pozíciójára pályázó King-et. King ezután elismerte a tettét, és elmondta, hogy Santana-nak és Ortiz-nak választaniuk kell. Jelenleg ő a jövő, Konnan a múlt, de a csapatbajnokok Konnan-t választották, és bemutattak King-nek. Ekkor megjelent Hernandez és Homicide, akik megtámadták Santana-t és Ortiz-t, King pedig nekiesett Konnan-nek. A támadás után King, Hernandez és Homicide otthagyták a ringben fekvő csapatbajnokokat és vezetőjüket, majd távoztak az arénából.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.