Header Ads

Lucha Underground S04E02 - A sötétség a szörny ellen - Összefoglaló

A Lucha Underground 4. szezonjának 2. részében láthattunk egy csapatmérkőzést az aktuális Tris Champions és Big Steve, Sammy Guevara, és Jake Strong között, Dragon Azteca Jr. megküzdött Drago-val, valamint az este főmérkőzésén Pentagon Dark kockára tette a bajnoki címét Matanza Cueto ellen.

A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

King Cuerrno otthonából indult az adás, ahol Katrina megpróbálta ellopni az Istenek kesztyűjét, hogy visszanyerje az életerejét, de King Cuerno nem tudja, hogy hol lehet a kesztyű jelenleg, mert odaadta valaki másnak.

Trios Champions The Mack, Killshot, & Son of Havoc vs. Big Steve, Sammy Guevara, & Jake Strong
Melissa felkonferálta az aktuális Trios Champions-t, majd megérkezett az arénába Famous B, aki elmondta, három új emberrel áll ki a bajnokok ellen. Elsőnek Big Steve, majd Sammi Guevara érkezett a kötelek közé. Végül a harmadik ember "The Savage" Jake Strong lépett az arénába, akit korábban a WWE-ben ismerhettek meg a rajongók Jack Swagger néven. Killshot és Guevarra kezdete a mérkőzést, majd szép sorban becsatlakoztak a többiek is. Jake egy adott ponton megnyerhette volna a mérkőzést, mikor Ankle Lock-ba fogta Killshot-ot, de a bíró nem látta a kopogtatást, mert Famous B-vel volt elfoglalva. A küzdelmet végül Havoc húzta be, aki egy Shooting Star Press-el legyőzte Big Steve-et. A meccs után Jake Strong dühében megtámadta a csapattársait, és Famous B-t is.

Antonio Cueto a mérkőzés után bejelentette, hogy egy-egy adott mérkőzésnek egy medál lesz a jutalma. Aki összegyűjti mind a hét medált, az elnyeri a Gift of the Gods Champion címet.

Dragon Azteca Jr. vs. Drago
Drago-t egy láncon Kobra Moon vezette be az arénába, ezt Vampiro úgy értelmezte, hogy a lány biztos valami mérget is belé fecskendezett. Kobra Moon meg is próbált segíteni Drago-nak, mert látta, hogy Azteca jobban kezdte a mérkőzést. Majd Drago összeszedte magát, sőt még megpróbálta levenni Dragon arcáról a maszkját, ami azonban nem sikerült neki. Azteca végül fordítani tudott és legyőzte Drago-t, amivel ki is érdemelt egy medált. Kobra Moon dühös volt Drago-ra, amiért kikapott a meccsén, de Johnny Mundo elterelte a figyelmét, hogy Taya Valkyrie megtudja támadni hátulról.

Antonio irodájában megjelent Katrina, aki az élet és a szellemvilág között ragadt. A lány megkérte Cueto-t, hogy írjon ki jövőhétre egy Grave Consequences meccset Mil Muetres és Fenix ​​között, hogy megölje Fenixet, és ellophassa az életerejét.

Pentagon Dark (c) vs. Matanza Cueto - Lucha Underground Championship Match
A bajnok meg sem várta, hogy Matanza a kötelek közé érjen, rögtön megtámadta már a ring mellett ellenfelét. A két birkózó percekig a közönség mellett harcolt egymással, majd a ringben Matanza kezébe vette az irányítást. Pentagon Dark azonban fordítani tudott és egy hatalmas Pilot Driver-el legyőzte ellenfelét, és megőrizte a Lucha Underground Championship címét. A meccs után Pentagon megpróbálta a kéztörő mozdulatát végrehajtani Matanza-n de nem sikerült neki. Antonio Cueto kiakadt Matanza-ra, majd az adás a vezető irodájában zárult. Jeremiah Crane kijelentette, hogy ő is részt fog venni a jövő heti Fenix vs. Mil Muetres mérkőzésen.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.