Header Ads

Kiderült a "CM" mit jelent Punk nevében

CM Punk tegnap tett tanúvallomást a Dr. Chris Amannal folytatott perében, az ex-birkózó 1 millió dolláros kártérítést követel az orvostól.
(Fotó: Daniel Boczarski/Redferns - Getty Images)
A per folyamán több érdekesség is kiderült Phil Brookról, de a régi rajongói eddig is tudták művész nevének eredetét. Azonban ha az ember megkérdezte Punktól, hogy a CM minek a pontos rövidítése, akkor sohasem mondta el az igazat. Punk a tárgyalás folyamán elmondta, miszerint a "CM" a chick magnet rövidítése, amely kifejezés arra utal, hogy egy férfi könnyedén kapcsolatba kerül lányokkal, tehát az illető egy csaj mágnes.

A név pályafutása kezdeni szakaszából ered, ahol a Second City Savior még tag team birkózó volt CM Venom társaként, akiket együtt a The Chick Magnetsnek hívtak. Abban az időszakban Punk egy saját birkózó szervezetet is alapított Lunatic Wrestling Federation néven.

(Forrás: WN)

3 megjegyzés:

 1. Én azt hittem, hogy ezt mindenki tudta xD

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Inkább a "Chicago Made" volt köztudatban.

   Törlés
 2. Ezt eddig is tudta mindenki. Én előbb tudtam a Chick Magnet rövidítésről, mint a Chicaco Made-ről. Persze nyilván a második érthetőbb, mivel Chicagói, de én már nagyon régen olvastem erről, hogy minek is a rövidítése pontosan.

  VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.