Header Ads

IMPACT! 2018. Május 31. - Under Pressure - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! Under Pressure adásban megküzdött egymással Eli Drake és Scott Steiner, Madison Rayne kiállt Tessa Blanchard ellen, kiderült ki lesz a kihívója Matt Sydal X-Division bajnoki címének, láthattunk egy Knockouts Championship mérkőzést Allie és Su Yung között, valamint Pentagon Jr. kockára tette a világbajnoki címét Austin Aries ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Az adás Sonjay Dutt beszédével indult, aki megbeszélést tartott az Impact rosterének arról, hogy tájékoztatták a hatóságokat a rejtélyes támadásokról. Caleb Konley felháborodását fejezte ki az esettel kapcsolatban, hogy eddig mindig csak birkózót támadtak meg, a vezetőség tagjai biztonságban tudhatják magukat. Petey Williams kiállt Sonjay mellett, és elmondta, ha valaki közülük a támadó, akkor azt ki kell deríteni.

Eli Drake vs. Scott Steiner 
A korábbi csapatbajnokok kapcsolata egy hibának köszönhetően zátonyra futott, és a felek úgy gondolták, hogy ezt egy mérkőzéssel célszerű lezárni. Steiner még ennyi idősen is kiváló formában van, és lépést tudott tartani Drake-el. A meccs alatt megint elő került egy szék mint két hete, de mivel Eli megfékezte a korábbi partnerét, az a ringen kívül maradt. Majd egy adott ponton az egyszeres világbajnok mikor a bíró nem figyelt oda, ugyan úgy fejbe ütötte vele Scott Steiner-t, mint ahogy az a csapatbajnoki mérkőzésükkor történt, csak akkor fordítva. Eli ezek után már könnyedén ki tudta kopogtatni ellenfelét.

Tessa Blanchard vs. Madison Rayne
Tessa Blanchard feladta magának a leckét mikor belekötött az Impact Wrestling korábbi 5x-ös Knockouts Champion-jába Madison Rayne-be, mind azok ellenére, hogy a harmadik generációs birkózó hölgy komoly sikereket ért a világ számos pontján. Madison még mindig elképesztő népszerűségnek örvend az Impact Zone-ba, és ez természetes is amilyen múltja van a cégnél. Tessa a mérkőzésük alatt többször is dühös lett a kialakult helyzet miatt, és mikor a bírót hibáztatta, hogy nem gyorsan számol az ellenfelére, Rayne kihasználta a lehetőséget, és pinelni tudta kihívóját.


Az LAX klubházban Sanata és Ortiz békés kártya játékát a múlt héten visszatérő Eddie Kingston szakította félbe. Eddie egy üveg itallal, és egy táskával érkezett, aminek nem derült fény a tartalmára. Ezen felük két lányt is ajándékozott a korábbi csapatbajnokoknak, viszont egy kérése is volt cserébe. Jövő héten Sanata és Ortiz bosszút kell hogy álljon Trevor Lee és Caleb Konley párosán.

Brian Cage vs. Dezmond Xavier
Brian Cage miután az Impact Wrestling partnercégeinél sem talált legyőzőre, visszatért az Impact Zone-ba, hogy megküzdjön Dezmond Xavier-el, aki múlt héten Petey Williams legyőzésével kiérdemelte a jogot, hogy újból egy lépéssel közelebb kerüljön az X-Division bajnoki címhez. Várható volt, hogy Xavier-nek nem lesz könnyű dolga, főleg az után, hogy Brian már egyszer legyőzte őt még a Redemption PPV-n. A kezdetbeli dominanciáján végül Xavier fordítani tudott, és többször is térdre kényszerítette a gépet. Brian azonban most is bebizonyította, hogy ennél több kell, ha őt le akarja valaki győzni, és a Drill Claw mozdulatával véget vetett a küzdelemnek. Ezzel kiérdemelt egy mérkőzést Matt Sydal ellen, az X-Division bajnoki övért.

A szünetben McKenzie Mitchell interjút készített az este egyik főszereplőjével, Austin Aries-el, aki biztos a dolgában, állítása szerinte Pentagon Jr. nem tudja őt legyőzni, ha csak ketten vannak a ringben.

Allie(c) vs. Su Yung – Last Rites Match for the Knockouts Championship
Allie elérkezettnek látta az időt, hogy bosszút álljon barátnőjén, amiért Su Yung kegyetlenül elbánt vele pár héttel ezelőtt. A lány teljesen átszellemült, a megszokott ruháját megváltoztatta Rosemary-éhez hasonlóra, sőt még a bevonuló zenéjét is lecserélte ezen alkalomból. A Last Rites mérkőzés szabályai szerint, aki a koporsóba teszi a másikat, és rázárja a tetőt, az megnyeri a küzdelmet, és vele a Knockouts Championship címet. Ezt a két lány többször is megpróbálta kivitelezni a másikon, de végül Su Yung volt aki rá tudta zárni a koporsó tetejét Allie-re, így ő lett az Impact Wrestling új női bajnoka.

A háttérben Eddie Edwards elmondta feleségének, hogy lesz még egy utolsó küzdelme Sami Callihan-el. A mérkőzést nem ringben és  szabályok között fogják vívni, hanem egy erdőben, hogy egyszer és mindenkorra véget vessenek a viszályuknak.

A szünet után Josh Mathews és Don Callis felvezette az este főmérkőzését, amikor is megjelent a kivetítőn a rejtélyes szimbólum, aminek következtében egy újabb támadás zajlott le a színfalak mögött. Ezen a héten Sonjay Dutt volt akit helyben hagytak, akihez Petey Williams hívott segítséget.

Pentagon Jr. (c) vs. Austin Aries - Impact World Championship Match
Az este főmérkőzésén várható volt, hogy nem maradunk izgalmak nélkül, mikor két ilyen erős karakter harcolt a szervezet világbajnoki címéért. A két birkózó egymás után próbálta alkalmazni a befejező mozdulatait, Aries többször is bevetette a Last Chancery-t, de Pentagon mindig ki tudott jönni belőle. Mikor azonban a ringen kívül is használta ezt a mozdulatot Pentagon-on, a bíró mindkettőjüket kiszámolta. Aries ezt nem tudta elfogadni, és megegyeztek, hogy folytatják a mérkőzést, mert csak egy bajnoka lehet a cégnek. A második menetben, Pentagon és Aries újra hamar a ringen kívül találta magát, aminek szintén kiszámolás lett a vége. Most a luchador ragadott mikrofont, hogy így nem érhet véget egy címmérkőzés. Végül a gongot követően Aries egy alulra mért rúgással és egy Brainbuster-el legyőzte Pentagon Jr.-t, véget vetve a Zero Fear érának.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.