Header Ads

IMPACT! 2018. Június 21. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Pentagon Jr. összeáll El Hijo del Fantasma-val, hogy megküzdjenek az oVe-vel, megnézhetjük az idei Slammiversary PPV sajtó konferenciáját, ahol az világbajnok Austin Aries és a kihívója Moose először nézett szembe egymással, bemutatkozik a titokzatos támadó Killer Kross, a Z&E kockára teszi a csapatbajnoki címüket az LAX ellen, valamint láthatunk egy mérkőzést Madison Rayne és Taya Valkyrie között.

A múltheti adásban, mikor Jake Crist megküzdött El Hijo del Fantasma-val még senki nem gondolta volna, hogy egy egyszerű mérkőzésből akár egy új kibontakozó történet is lehet a luchador-ok és az oVe között. Fantasma még úgy is legyőzte Jake-et, hogy a testvére többször közbeavatkozott a mérkőzésükbe. Ezt azonban a srácok és Sami Callihan nem nézte tétlenül, és megtámadták az AAA szervezet Latin American Champion-ját, és meg akarták fosztani a maszkjától. Fantasma-nak Pentagon Jr. sietett a segítségére, akivel az oVe tagjai már nem tudtak ujjat húzni. Most a két mexikói összeáll, hogy közösen megállítsák a Crist testvéreket.
A No.1 Contender címért folytatott küzdelemben Moose legyőzte Eli Drake-et, amivel kiérdemelt egy címmérkőzést a világbajnok Austin Aries ellen. Az összecsapásra a július 22-ei Slammiversary PPV-n kerül majd sor. Az Impact Wrestling a nyár legnagyobb gálájának már megtartotta a sajtókonferenciáját, ahol a bajnok és új kihívója először feszült egymásnak. A ma esti adásban erről láthatunk is egy videós összeállítást.
A hetek óta tartó titokzatos támadásokra végre fény derült, és megtudhattuk, hogy ki az a személy, aki az áldozatain azt a bizonyos jelet maga mögött hagyja. Ez az ember nem más mint Killer Kross. Az este folyamán minden bizonnyal többet megtudhatunk, hogy miért támadt meg több embert is az Impact rosteréből, és hogy mik a tervei a jövőre nézve.
Az LAX a hetek óta tartó mélyrepülésből úgy néz ki kezd feljönni, és ezt Santana és Ortiz King-nek köszönheti. King mindent megtett annak érdekében, hogy a Latin American Xchange újra a Tag Team divízió élére kerüljön, viszont Konnan és Suicide kilétéről valamit nem mondott el őszintén a korábbi csapatbajnokoknak. Santana és Ortiz most azonban csak arra tud koncentrálni, hogy DJZ és Andrew Everett legyőzésével visszaszerezzék a Tag Team Championship címet, és a vele járó pénzt valamint hírnevet.
Madison Rayne visszatérésének csak a rajongók tudtak igazán örülni, a Knockouts részlegből többek is nemtetszésüket fejezték ki az ötszörös női bajnok iránt. Először Tessa Blanchard, akit Madison le is győzött, majd jött Taya Valkyrie, aki miután legyőzte Rebel-t, kihívta Rayne-t egy mérkőzésre. Madison természetesen elfogadta a kihívást, és a ma esti adásban szembe néz a Lucha Royalty-val.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.