Header Ads

IMPACT! 2018. Június 21. - Egy luchador meggyalázása - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban az LAX kihívta az aktuális csapatbajnok Z&E formációt, újra a kötelek közé lépett Scott Steiner, Madison Rayne megküzdött Taya Valkyrie-vel, valamint El Hijo del Fantasma összeállt Pentagon Jr.-al, hogy kiálljanak az oVe ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Z&E (c)vs. LAX - Impact World Tag Team Championship Match
Az LAX meg sem várta, hogy DJZ és Andrew Everett a ringhez érjen, Santana és Ortiz rögtön megtámadta az aktuális csapatbajnokokat. Bent a kötelek között újra azt az LAX-et lehetett látni, akik korábban uralták a Tag Team divíziót, és nyoma sem volt a hetekkel ezelőtti hanyatlásnak. King a ring mellől figyelte az eseményeket, de a srácoknak nem is volt szükségük arra, hogy esetleg is közbeavatkozzon. A kiváló összhangnak meg lett az eredménye, Santana és Ortiz a közös befejező mozdulatukkal kikopogtatták Everett-et, és visszaszerezték a csapatbajnoki címeket.

A szünetben Jimmy Jacobs beszélt a múlt heti Brian Cage elleni incidensükről. Jimmy-nek már elege volt abból, hogy Cage folyamatosan legyőz mindenkit, és azt hiszi magáról, hogy övé az egész Impact Wrestling. Ezért döntött úgy, hogy megtámadják Brian-t, ne hogy megszerezze az X-Division bajnoki címet. Természetesen az ő szörnyetegét, Kongo Kong-ot nem fogja tudni legyőzni soha.

KM érkezett a ringbe, aki dühös Fallah Bahh-ra, amiért múlt héten miatta vesztették el a mérkőzésüket. Szerinte az Impact Wrestling-et át kellene nevezni KMPACT Wrestling-re, majd szólt Bahh-nak, hogy jöjjön és küzdjön meg vele. Fallah Bahh meg is érkezett, majd átadott egy levelet a kihívójának és távozott. KM felolvasta Bahh írását, amiben az állt, hogy álljon ki inkább azzal az emberrel, aki mellette áll. KM úgy gondolta Richard Justice-ról van szó, és elfogadta a tartalék versenyző kihívását. Ekkor azonban felcsendült Scott Steiner bevonuló zenéje, akit KM rögtön megtámadt, de a korábbi csapatbajnok a Steiner Recliner mozdulatával legyőzte ellenfelét.

Az adás az idei Slammiversary PPV sajtó konferenciájának egy rövid összefoglaló videójával folytatódott, ahol láthattuk amint Austin Aries egyesítette a Grand és a World Championship címeket, és azt is, hogy a világbajnok először nézett szembe a július 22-ei kihívójával, Moose-al.

Eddie Edwards haza utazott Bostonba a családi házukhoz, de senki nem nyitott neki ajtót, így betört a saját otthonába. Alisha-t kereste, de a lány nem tartózkodott otthon. Felérve az emeletre tükörbe nézett, de a saját arca helyett Sami Callihan-ét látta, aki az elmúlt hónapokban tönkre tette az életét.

Az oVe Crazy kamerájának Sami Callihan elmondta, hogy Pentagon Jr. múlt héten olyanba ütötte bele az orrát, amibe nem lett volna szabad, ezért az este folyamán bosszút fognak állni rajta a Crist testvérekkel.

Taya Valkyrie vs. Madison Rayne
Madison Rayne elfogadta Taya Valkyrie kihívását, a mérkőzésüket pedig az aktuális Knockouts Champion Su Yung is követte a színfalak mögül. Taya végig lenézően kezelte az ötszörös női bajnokot, aminek végül meg is lett a következménye. Madison a Cross Rayne mozdulatával legyőzte Valkyrie-t, majd mikrofont fogott és elmondta, hogy mindig nagyon jó érzés számára mikor visszatér az Impact Zone-ba. Úgy gondolja, hogy Tessa Blanchard és Taya Valkyrie legyőzésével kiérdemel egy Knockouts Championship mérkőzést, amiről hatszoros bajnokként fog távozni. Ekkor elsötétült az aréna és Su Yung nevetése hallatszott, viszont az aktuális bajnok nem jelent meg, így Madison távozott a ringből.

Az LAX klubházban a srácok a címszerzésüket ünnepelték, amikor is megjelent Konnan. A vezető King-el akart beszélni, és megkérdezte mit tud Homicide-ról. King erre csak annyit mondott, hogy teszi a dolgát, de Konnan nem hitte ezt el neki, és elmondta, hogy ha megtudja, hogy volt valami köze ahhoz ami vele történt, akkor hiába is menekül előle, meg fogja találni.

Egy hete megtudhattuk, hogy Killer Kross áll a titokzatos támadások mögött. Most Kross elmondta, többen kérdezték tőle, hogy miért tette, de ő csak annyit felelt, miért ne? Végül a beszédét azzal zárta, hogy ő a kezdet...

Az eheti GWN Flashback moment of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Sonjay Dutt szülőhazájában elhódította az X-Division Championship címet Low-Ki-tól a Slammiversary XV PPV-n.

oVe vs. Pentagon Jr. & El Hijo del Fantasma
A Crist testvérek érkeztek elsőként a ringhez, akiket Sami Callihan is elkísért, így várható volt, hogy a két luchador-nak nem lesz egyszerű dolguk ha le akarják győzni az ellenfeleiket. A két mexikói birkózó hiába kezdett jobban mint Jake és Crist, a kocka egy adott ponton megfordult, amikor is Callihan megütötte Fantasma lábát a baseballütőjével. Innentől kezdve már a nagyobb munka Pentagon Jr.-ra hárult, aki be is vitte a Pentagon Driver mozdulatát Jake Crist-nek. A mérkőzést megnyerte a korábbi világbajnok, az ünneplés azonban elmaradt, ugyanis megérkezett a ringbe Sami Callihan, aki rögtön megtámadta Pentagon-t. Az eset végül odáig fajult, hogy az oVe tagjai megpróbálták letépni a luchador arcáról a maszkot, de szerencsére Fantasma még időben visszaért a ringbe, és segített bajbajutott társán.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.