Header Ads

Heti IMPACT! hírcsokor

Azoknak, akik szeretnének értesülni minden Impact Wrestling-gel kapcsolatos hírről, most egy új rovatot indítunk "Heti IMPACT! hírcsokor" címmel. Lássuk milyen hírek láttak napvilágot a héten.

Az Impact Wrestling tegnap hivatalosan is megállapodást kötött az Ausztrál World Series Wrestling-el! A jövőbeni rendezvények a Global Wrestling Network-ön lesznek láthatóak a továbbiakban.

Az április 22-ei Redemption PPV-n az LAX bajnokként érkezett a gálára, de Eli Drake és Scott Steiner legyőzte Santana-t és Ortiz-t. Az ő uralkodásuknak DJZ és Andrew Everett vetett véget, az eheti IMPACT! adásban viszont az LAX visszaszerezte a címet Z&E párosától!

Az eheti IMPACT! adással egy rövid időre elbúcsúzunk a már jól megszokott Orlandói Impact Zone-tól. Jövő héttől már a kanadai Windsorban rögzített adások következnek, ahol debütál a cégnél a WWE korábbi Cruiserweight bajnoka Rich Swann.

Hivatalossá vált az július 22-ei Slammiversary PPV második címmérkőzése. Madison Rayne küzdhet meg Su Yung ellen a Knockouts Championship címért.

Sajnos egy szomorú hírrel is kellett szolgálnunk a héten. 63 éves korában elhunyt a legendás birkózó Big Van Vader.


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók: ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.