Header Ads

Ezen a napon a pankráció történelmében: Seth Rollins árulása (2014. június 2.)

Ezen a napon a pankráció történelmében 2014. június 2-án a Raw-on Batista távozott a WWE-ből és a Shield is feloszlott.
Seth elárulja testvéreit - (Fotó: WWE)
Miután az Evolution elvesztette az elimination tag team meccset a Shield ellen a 2014-es Paybacken a formáció tagjai összeszólalkoztak. Batista az egy az egy elleni meccsét követelte a WWE Nehézsúlyú Világbajnoki Címért, amelyet még a Royal Rumble megnyerésével érdemelt ki, ám a WrestleManián mégis egy Triple Threat meccsben találta magát. Triple H azt mondta, hogy megadná neki a lehetőséget ha Daniel Bryan harc képes állapotba lenne, de nincs és előbb a Shield elleni viszályt akarja elrendezni. Batistanak ebből elege lett és kilépett a szervezetből hátrahagyván az Evolutiont is. Ez volt Batista második távozása négy éven belül, azóta nem láttuk a WWE ringjében.


Az adás későbbi felében amikor a Shield állt a szorítóban az Evolution még megmaradt tagjai azaz Randy Orton és Triple H érkezett a színfalak mögül.

Ha még nem jöttetek volna rá van egy dolog, amit mindenkinél jobban csinálok, mégpedig, hogy alkalmazkodom. Tegnap este az A terv volt, ma a B terv, mindig van egy B terv.
- Triple H 

Egy lélektani szünet után Seth Rollins testvérei ellenfordult, előbb Roman Reignst ütötte le egy székkel majd Dean Ambrose-t is. Ezután Orton és Hunter is ringbe léptek kiadós veresében részesítvén a két Shield tagot. A rajongók ezután a "You sold out" (Eladtad magad) kántálásba kezdtek.


Azóta négy év telt el, de a Shield újra együtt van, habár ismét egyéniben folytatják pályafutásukat egy esetleges probléma elhárításáért képesek összefogni. Az első felbomlásukat követően mindhárman világbajnokok lett. Seth Rollins kétszeres WWE Bajnok, Ambrose egyszer birtokolta a címet, míg Roman Reigns háromszoros WWE Bajnoknak mondhatja magát.

1 megjegyzés:

Üzemeltető: Blogger.