Header Ads

Eric Bischoff, Sting és Jeff Hardy beszélt arról a bizonyos Victory Road PPV-n történt másfél perces mérkőzésről

A WWE 24 "The Hardys" részében Eric Bischoff, Sting és maga az érintett Jeff Hardy is elmondta, mi is történt pontosan azon a 2011-es TNA Victory Road PPV-n.  
Jeff állni alig tudott - (Fotó: Impact Wrestling)
Aki nem követte akkoriban a TNA adásait, az talán nem is tudja, milyen következményei lettek egy világbajnoki címmérkőzésnek, ami Jeff Hardy-nak köszönhetően nem úgy alakult, ahogy azt a forgatókönyvírók szerették volna. Lássuk mi is történt pontosan azon az estén.

2011. februárjában egy kisebb kihagyás után Sting visszatért a TNA-hez, és legyőzte az aktuális világbajnok Jeff Hardy-t. Hardy a következő hónapban megkapta a visszavágó jogát. Erre az összecsapásra a Victory Road PPV-n került sor március 13-án, egy No DQ meccstípusban. A ringbe elsőként a kihívó érkezett, de ekkor már a rajongók furcsállták, hogy Jeff sokkal később jött elő a színfalak mögül, mint ahogy a bevonulózenéje felcsendült, és a mozgásán is látni lehetett, hogy valami nem stimmel a korábbi világbajnokkal. Miután megérkezett az aktuális bajnok Sting, és Jeremy Borash felkonferálta a mérkőzést, megjelent Eric Bischoff, aki tisztában volt vele, hogy Hardy nincs olyan állapotban, hogy kiálljon Sting ellen, és odasúgott valamit Hardy-nak, majd időhúzásként még belekötött a bajnokba. Sting leütötte Bischoff-ot, majd elkezdődött a mérkőzés. Hardy még húzta kicsit az időt, de ez a kialakult helyzeten semmit nem változtatott, Sting-nek pontot kellett tennie a meccs végére, és másfél perccel később egy Scorpion Death Drop után teljes testsúlyával ránehezedett a kihívójára, hogy az még véletlen sem tudjon kijönni a tusból. A meccs után a rajongók meglepődve fogadták a kialakult helyzetet, és nem értették mi is történt valójában. Jeff Hardy ezt követően hat hónapra távozott a cégtől, és alkohol valamint drog problémával elvonóra kellett mennie. Az eset óta már eltelt hét év, de ez még mindig beszédtéma, így a felek most őszintén beszéltek róla, mi is történt pontosan azon az estén.

Jeff Hardy az esetről:
"Azon az estén az egyik legkedveltebb birkózómmal kellett megküzdenem, és én nem tudtam teljesíteni. Őneki csak le kellett vinnie a matracra. Olyan voltam mint egy átkozott zombi. Mindenki dühös volt rám. Emlékszem AJ Styles is ott volt a helyszínen, és ő is ledöbbent. Mint ha azt mondta volna "ember, nem tudom elhinni hogy ő itt dolgozik"."

Eric Bischoff arról, hogy miért engedték Jeff-et ki a ringbe:
"Megszólalt Jeff Hardy bevonulózenéje, és Jeff nem volt sehol. Majd eltelt egy kis idő, de még mindig nem volt sehol,  ekkor kezdtem el aggódni. Majd megláttam, ahogy az emberek szó szerint azon dolgoznak, hogy Jeff eljusson az arénába. Mondtam neki, hogy sétáljon el mellettem, de akkor már láttam, hogy ez nem fog működni. Tudtam, hogy így nem fog tudni helyt állni, ezért gondoltam, hogy utána megyek a ringbe, és vagy segítek neki, vagy kiütöm őt."

Sting véleménye:
"Nem volt alkalmas egy mérkőzésre, szóval minél előbb kikopogtattam. Nem is voltam rá dühös. Csalódott voltam, mint mindenki."

AJ Styles reakciója:
"Nagyon ideges voltam, mert a testemet, a karrieremet adtam ezért a helyért, és idejött csak úgy egy fickó aki minden eldob, mert neki ez nem fontos."


Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.