Header Ads

Roman Reignst nem érdekli, hogy kifütyülik

A rajongói és szakértői körökben is mindig téma, hogy vajon mit kezd a WWE Roman Reigns ellentétes reakcióival.
(Fotó: WWE)
A szervezet azt szeretné ha Roman Reigns lenne a top face birkózója az új generáció tagjai közül, de a hangosabb rajongói réteggel nem tudják megszerettetni és folyamatosan kifütyülik, még jobban, mint a heel pankrátorokat. Roman Reigns a héten a SunSportnak nyilatkozott a témában.

Amíg a rajongók feltűnnek és hangosak, addig a munkámat végzem. Megtettem, amit meg kellett csinálnom és ez embereket vonz az arénába. Azt gondolom ahogyan most harcolok az a folytatása annak amit eddig tettem. Amit én és mindenki más a WWE-ben gondolunk az, hogy menjek ki, dolgozzak keményen és mutassam meg, hogy miért én vagyok a srác. Nem könnyű minden egyes nap ezt csinálni, elmenni minden egyes városba és reakciót generálni. Ez az amit én teszek attól függetlenül, hogy az most éljenzés, kevert reakció vagy éppen masszív kifütyülés. Nekünk erre egy globális cégként kell tekintenünk. Mi nem csak egy város miatt aggódunk amiben éppen vagyunk, hiszen egy egész rajongói bázist kell képviselünk. A WWE Univerzum hatalmas, nekünk azt kell észben tartanunk.

Forrás: WZ

1 megjegyzés:

  1. Azért azt erősen kétlem, hogy pont ő vonzana embereket az arénába. (pl. azért megvenni egy jegyet, hogy kifütyülhessem Roman-t, kicsit drága mulatság)

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.