Header Ads

Roman Reigns helyesli, hogy Brock Lesnar visszatér a UFC-hez

Már gyakorlatilag nyílt titok, hogy Brock Lesnar hamarosan visszatér a UFC-hez harcolni. 
(Fotó: WWE)
Ebből kifolyólag az egész világ azt várta, hogy Brock Lesnar leadja Roman Reignsnek az Universal Bajnoki Címet a WrestleMania 34-en, de végül nem ez történt. Időközben Brock Lesnar szerződést hosszabbított a WWE-vel és Greatest Royal Rumble-ön is címet védett. A kontraktusa ezúttal nem nyilvános csak tippelni lehet, hogy az mennyi időre is szól, de ettől függetlenül a UFC-vel is szerződésben áll, de eddig nem harcolhatott a korábbi eltiltása miatt.

Roman Reigns az európai turné során a brit Expressnek adott interjút, amelyben elmondta mit is gondol Brock Lesnar terveiről.

Legutóbb láttuk mit csinált Mark Hunt ellen, úgy vélem nagyszerűen nézett ki. Ő már nem lesz fiatalabb szóval szerintem jól döntött. Nagyon fontos, hogy a WWE szupersztárjai sikeresek legyenek más műfajban is. Teljes mértékben támogatom abban amit csinál, jó lesz látni az Oktagonban a pankráció után.

Lesnar a UFC 200-on győzte le Mark Huntot bírói döntéssel, de miután megbukott a dopping teszten a győzelmét elvették. A korábbi UFC Nehézsúlyú Bajnokot egy évre tiltották el, amely eltiltása 2017 júliusában lejárt. A következő WWE-s szereplése egyelőre ismeretlen, a hírek szerint a SummerSlamen láthatjuk legközelebb.

(Forrás: Express)

1 megjegyzés:

  1. Térden állva könyörgöm, hogy Lesnar visszahúzzon az UFC-be és végre legyen már egy Univerzális bajnoka a Raw-nak.

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.