Header Ads

Randy Orton egy érdekes ötlettel állt elő a jövő évi WrestleMania kapcsán

Randy Orton és Batista története sokáig egybe fonódott a WWE-ben.
(Fotó: WWE)
A 2002-es OVW legendás osztályának voltak a tagjai és debütálásuk után hamar befutottak a köztudatba, később az Evolution oszlopos tagjai lettek, majd több nagyobb meccset is vívtak egymás ellen. Négy évvel ezelőtt mindketten szerepet kaptak a WrestleMania főmérkőzésében is.

Batista korábbi nyilatkozata szerint a WWE felkérte őt arra, hogy legyen ott az idei WrestleManián, mint Ronda Rousey partnere, de a cég végül elvetette az ötletet, mivel nem keresték tovább a legendát ezzel kapcsolatban. Most azonban megnyílhat az esély Batista valós visszatérésére, miután leült a Galaxis Őrzői után való érdeklődés.

Randy Orton megnézte a legújabb mozi fimet a Bosszúállók: Végtelen háborút és arra az elgondolásra jutott, hogy talán a jövő évi WrestleManián meg kellene küzdenie Drax the Destroyer-rel, akit Batista személyesít meg a filmben. Batista egyébként Triple H ellen szeretne kapni egy búcsú meccset, de lehet végül megelégszik Ortonnal is, mivel Huntert nem igazán mozgatja meg a mérkőzés gondolata.

(Forrás: WN

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.