Header Ads

Miért változott meg a Curb Stomp neve?

Sokáig tiltva volt a mozdulat, amely itthon Koponyatipró néven futott.
A Kingslayer végrehajtás közben - (Fotó: WWE)
A tiltás miatt, amelyet maga Vince McMahon eszközölt Seth Rollins különböző alternatív befejező mozdulatkora kényszerült. Először Triple H legendás finisherét kezdte el használni, ez volt a Pedigree, amelynek használatával akkor állt le, mikor leszámolt Triple H-dzsel a WrestleMania 33-on. Ezután jött az életében a Ripcord Knee, de ez már nem tartott sokáig, hiszen Vince McMahon váratlanul engedélyezte a Curb Stomp visszatérését, előbbi move-ból azóta signature, vagyis előkészítő lett.

De miért változott Rollins mozdulatának a neve, hiszen már nem Curb Stomp, és csak nem is Blackout? Egyébként ez a név, abból ered, hogy Seth korábban Tyler Black néven birkózott, illetve a mozdulat kiüti az ellenfeleket, erre utal az out. Az elmúlt időszakban azonban a kommentátori csapat már csak The Stomp néven hivatkozik rá. A Wrestling Observer szerkesztője Dave Meltzer kiderítette, hogy az újabb név változtatásért maga Vince McMahon felelős, de ennek okát pontosan nem tudja.

(Forrás: WN)

1 megjegyzés:

  1. Fordítás gondok vannak..
    Már nem Blackout a neve, az eddig volt, azzal tért vissza. Stompként hívják be Cole-ék, mert erre lett leegyszerűsítve. A tweetben lévő kérdés is erre irányul.
    Jobban oda kellene figyelni!!

    VálaszTörlés

Üzemeltető: Blogger.