Header Ads

Miért érdemes kilátogatni a Dicsőség Napjára?

Szombaton kerül sor a HCW egyik legnagyobb gálájára a Dicsőség Napjára.
(Fotó: HCW)
Nagyon úgy fest, hogy a nyolcadik Dicsőség Napja a szervezet történetének legnagyobb gálája lesz, hiszen egy bivaly erős cardot sikerült összerakniuk. Az időzítés is megfelelő, hiszen még ha nem is áttörést jelentően, de valamivel nagyobb pankráció lázban ég az ország, miután a múlt héten hazánkban járt a WWE. A HCW gáláin mindig jó a hangulat és ez most sem lesz másképpen főleg, hogy újra a Soroksári Sportcsarnokba látogatnak. Már a tavalyi Véres November sem volt kis rendezvény, de a Dicsőség Napja biztosan túlszárnyalja majd.

Az egész show egyik legnagyobb attrakciója Növényi Norbert búcsúmérkőzése lesz, aki ellenfele Makai Renátó. Erről a viszályról az egész ország beszél, merthogy egy televíziós műsorban is sikerült összekapniuk, amelyről több nagyobb lap is cikkezett. Úgy tűnik az öreg birkózó-legenda nem veszi elég komolyan Renátót, pedig a szombati ellenfele amellett, hogy pankrátor még ketrecharcos is, így egyáltalán nem lesz könnyű dolga, ha győzelemmel akar elköszönni. Növényit még tavaly kereste meg a HCW, hogy az édesapját a Fehér Angyalt beavassák a Hall of Famebe. Miután azonban szóváltásba került Renátóval már nem is volt kérdés, hogy visszatér-e egy utolsó nagy mérkőzésre.

Egy másik történelmi pillanat is elfog következni a HCW életében, hiszen két aktív WWE birkózó is a szervezet ringjébe lép, ők pedig nem mások mint Pete Dunne és Tyler Bate. Bate korábban volt UK Bajnok, míg Dunne jelenleg is birtokolja az övet. Ellenfeleik hazánk legjobban kedvelt tag team párosa az Arrows of Hungary vagyis Dover és Icarus lesznek, ráadásul kockára teszik a HCW Tag Team Bajnoki Címeit is. Az egész összecsapás egy üde színfoltja lesz a gálának, hiszen ki tudja mikor érkeznek újra ekkora nevek hazánkba. 

A HCW főmérkőzése sem lesz kismiska mivel egy Fatal 4-Wayt láthatunk majd, ahol Chris Jokic kényszerül megvédeni a címet az ex-bajnok Nitro, Zafar Ameen és Markus Mytra ellen. Gyakorlatilag egy négy esélyes találkozóról van szó, ahol különböző eszközök is előkerülhetnek, hiszen a szabályrendszerből adódóan nem lesz diszkvalifikáció. A bajnoknak elég egy kisebb hiba és máris elveszíti az övet, sőt ehhez még csak az sem kell, hogy őt érje a mindent eldöntő tus.

Nem szabad elmenni szó nélkül a többi dolog mellett sem, hisz a híres youtuber Radics Peti is tiszteletét teszi az idei Dicsőség Napján, vagy éppen ott van az igazgató úr Renegade mérkőzése, akinek az ellenfele ezúttal egy fiatal, feltörekvő birkózó lesz Justin Wylde személyében. Ott van még egy Revolution Bajnoki Címmérkőzés is, ahol Ozzy Spencernek kell állnia a sarat két kihívójával RP Tysonnal és Grizzly Davidsonnal szemben, utóbbit jól ismerheti, mivel korábban partnere volt az Őserőben. Női összecsapás is lesz, ahol Audrey Bride és Killer Kelly küzdenek meg egymással egy feudzáró mérkőzésen. Hogy az estét még jobban feldobják, még egy kanadai-magyar származású igazán színes duót is láthatunk, akik a Vörös Twins lesznek.

Az évszázad meccse lesz? - (Fotó: HCW)
Lássuk a gálára bejelentett mérkőzéseket:

Búcsúmérkőzés

Makai Renátó vs. Növényi Norbert

Tag Team mérkőzés

Chris Dice & Maverick vs. Vörös Twins

No DQ mérkőzés

Renegade vs. Justin Wylde

Revolution Bajnoki Triple Threat mérkőzés

Ozzy Spencer (c.) vs. RP Tyson vs. Grizzly Davidson

HCW Tag Team Bajnoki Címmérkőzés

Arrows of Hungary (c.) vs. Tyler Bate & Pete Dunne [British Strong Style]

Singles mérkőzés

Boldo Brown vs. Ayden Cortez

Singles mérkőzés

Audrey Bride vs. Killer Kelly

HCW Bajnoki Fatal 4-Way Címmérkőzés

Chris Jokic (c.) vs. Nitro vs. Zafar Ameen vs. Markus Mytra

A rendezvényre online ITT vásárolhatsz jegyet vagy a budapesti Egressy Fitnessben az Egressy út 23-25 szám alatt.

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.