Header Ads

Korábbi WWE sztárt szerződtetett az Impact Wrestling

Már jó ideje sejteni lehetett, hogy Rich Swann és az Impact Wrestling tárgyalásokat folytat egymással. A korábbi WWE-s birkózó debütálása most hivatalos dátumot is kapott.

Fotó: ImpactWrestling
Rich Swann tavaly még a WWE 205 Live rosterét erősítette, azonban feleségével való konfliktusa miatt a vezetőség felmentette a szerződéséből. Swann azóta az őt ért vádakat tisztázta, mégis egy pár hónapra háttérbe vonult. Márciusban viszont visszatért a birkózáshoz, a CZW szervezetnél egy mérkőzésen újra a kötelek közé lépett. A következő hónapban a korábbi Cruserweight Champion már ott volt a backstage-ben az Impact Wrestling Redemption PPV utáni TV adások felvételeikor. Első hivatalos fellépése a céggel a múlt heti One Night Only - Cali Combat adáson volt, de már az Impact Zone-ban való debütálásra sem kell várni sokat. Rich Swann a következő TV adások felvételein június 1.-2-án már hivatalosan is az Impact rosterét fogja erősíteni.A hétvége folyamán egy másik korábbi WWE alkalmazott is ott volt az Impact Wrestling által rendezett One Night Only - Cali Combat adáson. James Ellsworth fellépése mindenkit váratlanul ért, róla még nincs hivatalos információ, hogy ez csak egy egyszeri alkalom volt, vagy a továbbiakban is együtt fog dolgozni az Impact Wrestling-el.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.