Header Ads

John Cena kapcsolata azért ért véget, mert még nem akar gyerekeket

John Cena és Nikki Bella az év elején egyszer már szakított egymással, de a dolgok később sem akartak összeállni, így áprilisban végleg vége lett a kapcsolatuknak.
Habár szereti gyermekeket sajátot még nem akar - (Fotó: Reddit)
Nikki Bella egy interjúban elmondta, miszerint azért szakítottak már korábban is, mivel John Cena nem akart még gyermeket, míg ő igen, a kapcsolatuk ugyanezen okból ért véget egy pár héttel ezelőtt is.

Néhány hónappal ezelőtt mondtam le az esküvőt. Azt gondolom egy dolog amiről az emberek nem beszélnek egy esküvő tervezés kapcsán az, hogy ezzel egy életre lekötöd magad. Elkezdtem végig menni ezen a folyamaton. Ó várjunk nem leszek édesanya? Azt ígértem neki, hogy nem fogok ezen vitatkozni. Amikor megígértem ezt neki még másképpen gondolkoztam, de egy nap felkeltem és úgy döntöttem önmagam leszek. Szóval ezt mondtam neki: Nézd, nem fogok neked könyörögni. "Te olyan valakit érdemelsz, aki nem akar gyerekeket, de én igen, véget kell vetnünk ennek." Ő erre csak annyival válaszolt, hogy: "Mi?" Szóval külön utakon folytattuk.

Ahogy láthatjuk John Cena még mindig csak a karrierjére akar koncentrálni és továbbra sem tervez családot alapítani, pedig már 41 éves. Első házassága után úgy tűnt végre megtalálta azt a személyt, akivel megvalósulhatnak elképzelései, hiszen a tavalyi WrestleManián megkérte Nikki kezét, de végül ez a kapcsolata is zátonyra futott. 

(Forrás: RSN)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.