Header Ads

Interjú az Impact Wrestling aktuális világbajnokával Pentagon Jr.-al

A Sports Illustrated közelmúltban készített interjújában Pentagon Jr. beszélt az Impact Wrestling-nél szerzett világbajnoki címéről, és kitért arra, hogy kiknek köszönheti amiket idáig elért.
Fotó: ImpactWrestling
Pentagon Jr. arról, hogy miként került az Impact Wrestling-hez:

"Rengeteg nagyszerű üzletet kötöttem a birkózó és a harcos pályafutásom során, és hálás vagyok a lehetőségekért. Hálás vagyok a Impact Wrestling-nek, hogy kaptam tőlük egy esélyt, és a világbajnoki cím megnyerése nagyon sokat jelent a karrierem számára. Bárki, aki ellen harcolok, tudni fogja, hogy én vagyok a legjobb és legveszélyesebb birkózó a világon."

Az aktuális világbajnok kitért arra a három emberre, akik segítették mindenben a pályafutása során:

"Konnan, Rey Mysterio és Alberto El Patron. Ez a három ember nagyon, nagyon fontos számomra, különösen Konnan. Mindig velem volt, ő az én vezetőm és a barátom. Rey Mysterio is nagy hatással volt rám. Ő egyike az egyik a legnagyobb birkózóknak, egy nagyszerű ember. Korábban ő a bálványom volt. Most ő a barátom. Alberto egy másik ember akit csodálok, ő az egyik ember azok közül aki hittek bennem. Hálás vagyok nekik mindenért."

Az Impact World Championship cím megnyeréséről: 

"Nagyon boldog vagyok, hogy megnyerhetem az Impact  világbajnoki címet. Austin Aries egy újító, ő nagyon erős, és ő bizonyítja, hogyan kell bajnoknak lenni. Rey Fenix, számomra, a legjobb high-flyer a birkózásban. Nagy megtiszteltetés, a ringben lenni vele. Nehéz megverni egy olyan valakit, mint Fenix, mert jól ismer engem. Néha ismeri a mozdulataimat, mielőtt még gondolnák is rájuk, de én is nagyon jól ismerem őt, ezért nagyon nehéz legyőznünk egymást. Erős riválisok voltak, de bebizonyítottam, hogy nem Aries a bajnok, hanem én vagyok az."

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.