Header Ads

IMPACT! 2018. Május 31. - Under Pressure - Előzetes

A ma esti IMPACT! Under Pressure adásban Austin Aries él a visszavágó jogával és kihívja Pentagon Jr.-t egy világbajnoki címmérkőzésre, Allie újra kockára teszi a Knockouts Championship címét Su Yung ellen, megküzd egymással a korábbi csapatbajnok Eli Drake és Scott Steiner, megtudhatjuk Brian Cage és Dezmond Xavier közül ki kerül egy lépéssel közelebb az X-Division bajnoki címhez, valamint Madison Rayne szembenéz Tessa Blanchard-al.

Pentagon Jr. ahogy megérkezett az Impact Zone-ba, rögtön legyőzte a világbajnok Austin Aries-t, amivel kezdetét vette a Zero Fear éra. A mérkőzésük alatt Aries karja megsérült, így mostanáig nem tudott élni a visszavágó jogával. Azóta az aktuális Grand Champion felépült, és eltökélt célja, hogy vissza szerezze a világbajnoki övét. 
Az este folyamán, a világbajnoki címmérkőzésen kívül lesz még egy küzdelem, amit egy bajnoki övért rendeznek. Allie a Redemption PPV után újra kockára teszi a Knockouts Championship címét Su Yung ellen. A két lány meccse óta nagyon sok minden történt, többek között Allie barátnőjét, Rosemary-t Yung és az ő élőhalott koszorúslányai sikeresen félreállították, amit az aktuális bajnok azóta sem tudott feldolgozni. Allie bosszút akar állni a történtekért, és erre a ma esti adásban kerülhet sor.
A korábbi csapatbajnok Eli Drake és Scott Steiner kapcsolata nem úgy alakult, mint ahogyan azt gondolni lehetett, mikor összeálltak, hogy legyőzzék az LAX-et. A címszerzést követően csak a visszavágón tudtak még hibátlanul együtt működni, a Z&E formáció ellen Steiner hibájának köszönhetően, hamar elvesztették a Tag Team bajnoki öveket. Meg sem próbálták vissza szerezni a címeket, helyette inkább egymást hibáztatták az eset miatt. A dolog odáig fajult, hogy Eli és Scott az Under Pressure adásban megküzd egymással, hogy lezárják a közös történetüket.
Brian Cage az elmúlt hetekben nem lépett fel az Impact Zone-ban, helyette a világ számos pontján megmérettette magát, és természetesen minden helyszínen győzni tudott. Eközben Dezmond Xavier maga mögé utasította egy hete Petey Williams-t, így esélyt kapott, hogy megküzdhessen Cage-el. A mérkőzésük tétje egy kihívó jog lesz Matt Sydal X-Division bajnoki címére.
Tessa Blanchard tudatosította az Impact Knockouts részlegével megérkezésekor, legfőbb célja, hogy elhódítsa a női bajnoki címet. Ezért mindent meg fog tenni, és hogy ezt demonstrálja, belekötött Kiera Hogan-be. A lányt könnyedén le is győzte, sőt a mérkőzést követően még meg is támadta. Ezt a visszatérő 5x-ös Knockouts Champion Madison Rayne nem nézte tétlenül, és Kiera segítségére sietett. Tessa azóta kihívta egy mérkőzésre Madison-t, aki nem ellenkezett ez ellen, és szembe fogni néz az este folyamán Blanchard-al.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.