Header Ads

IMPACT! 2018. Május 24. - Összefoglaló

Az eheti IMPACT! adásban Dave és Jake Crist megküzdött Drago és Aerostar párosával, a Cult of Lee kihívta Santana-t és Ortiz-t, Matt Sydal kockára tette az X-Division bajnoki címét El Hijo del Fantasma ellen, össze csapott egymással Dezmond Xavier és Petey Williams valamint újra szembe nézett egymással Kongo Kong és Moose.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múlt heti adás rövid összefoglaló videóját követően, az új Tag Team csapat egyik tagja, DJZ mesélt a sérülésének körülményeiről. Az este folyamán visszatért Josh Mathews mellé Don Callis, akit pár hete Sami Callihan Torontóban csúnyán helybenhagyott.

oVe vs. Drago and Aerostar
A Crist testvérek Sami Callihan-el közösen érkeztek az arénába, de alig hogy a ringhez értek volna, a két Lucha Underground birkózó rögtön meg is támadta őket. Sami a ringen kívül többször is besegített Dave és Jake párosának, akik így fölényben érezhették magukat. A mérkőzés egy pontján azonban Eddie Edwards megérkezett Alisha-val az épülethez, és látszott rajt, hogy nem mint néző lesz jelen az este folyamán. Amíg a srácok a ringben egymással voltak elfoglalva Eddie berohant a ringbe egy bambuszbottal a kezében, és rögtön nekiesett az oVe-nek. A mérkőzés így DQ-val ért véget. Edwards elkezdte fojtogatni Callihan-t, akinek a biztonságiaknak és a bírók siettek a segítségére. Eddie-t hatan sem tudták megállítani, sőt még a felesége kérése ellenére sem volt hajlandó fékezni az indulatát. Josh Mathews és Don Callis ezen viszályt már ijesztőnek tartja, és Tommy Dreamer valamint Raven feudjához hasonlította.

Cult of Lee vs. LAX
Santana és Ortiz az elmúlt hetek hanyatlása után, most úgy tűnt, hogy összeszedetten érkezett a Cult of Lee elleni meccsükre. Nagyszerű csapatmérkőzést hoztak össze a srácok, akik egy percig nem kímélték egymást. A korábbi csapatbajnokokat egy hajszál választotta el a győzelemtől, de az utolsó pillanatban a Cult of Lee tagjai kihasználták a lehetőséget, és Caleb Konley-nek sikerült kikopogtatnia Santana-t. 

A színfalak mögött McKenzie Mitchell interjút készített Jimmy Jacobs-al és Kongo Kong-al. Jimmy nem értette az őt ért vádakat, mondván ő nem egy rossz fiú. Ő jó srác, de ma este azt akarja, hogy Kong elpusztítsa Moose-t. És mivel ő egy hercegnő, mindig megkapja amit akar.
A épületen kívül KM és Fallah Bahh összefutott Grado-val és Katarina-val.  

Az eheti GWN Flashback of the week rovatában az Aces & Eights korszakba látogattunk vissza. Mr. Anderson James Storm elleni mérkőzése után, Bully Ray érkezett a ringbe, aki az akkori bajnokot, Jeff Hardy-t hívta ki egy címmérkőzésre. A párbeszédbe Hulk Hogan is közbeszólt, aki az családtagját, Bully Ray-t biztatta, a bajnoki öv megszerzésére. 

A múlt héten visszatérő Madison Rayne interjút adott volna McKenzie-nek, de Tessa Blanchard félbeszakította őt. A két lány a jövőheti Under Pressure adáson újra szembenéz egymással. 

Az új csapatbajnok Z & E beszélt a címszerzésükről McKenzie-nek, amit Scott Steiner és Eli Drake zavart meg. Steiner belekötött DJZ és Andrew Everett párosába, mivel nem örült neki, hogy elvesztették a bajnoki öveket Drake-el. Eli próbálta leállítani a partnerét, de a párbeszéd végül veszekedésbe torkolt, és úgy nézett ki, hogy Eli és Scott párosa nem lesz már hosszas életű.

Matt Sydal (c) vs. El Hijo del Fantasma - Impact X-Division Championship Match
El Hijo del Fantasma ígéretes ellenfélként bizonyult Matt Sydal számára, és a múlt héten aratott győzelme után számítani lehetett rá, hogy mindent meg fog tenni annak érdekében, hogy elhódítsa az X-Division bajnoki címet. Az AAA aktuális Latin American bajnoka a mérkőzés alatt többször is már nyerő pozícióban érezhette magát, Sydal többször is szimulált annak érdekében, hogy kikerülje az esetleges kikopogtatást. Végül azonban Matt fordítani tudott, és az új mozdulatával legyőzte a kihívóját, ezzel is megőrizve az X-Division bajnoki övét.

Az LAX klubházban Santana és Ortiz nagyon dühösek az újabb vereséget követően, amikor is a semmiből megjelent Eddie Kingston. Eddie tájékoztatta a srácokat, hogy Konnan-el és Homicide-al minden rendben, egy biztonságos helyen vannak. Kingston lenyugtatta Santana-t és Ortiz-t, hogy ne foglalkozzanak most semmivel, csak próbálják visszaszerezni a Tag Team címeket.

Josh Mathews a szünetben elmondta, aggódik az elmúlt hetek titokzatos támadásai miatt, de Don Callis megnyugtatta, hogy szólt a rendőrségnek az esettel kapcsolatban, és fokozott biztonságot írt elő.     

Dezmond Xavier vs. Petey Williams
A tavalyi Super X kupa győztes Dezmond Xavier-re és a kétszeres X-Division bajnok Petey Williams-re most egy igen fontos küzdelem várt, ugyanis aki ennek a meccsnek a győztese lesz, az a jövő heti Under Pressure adásban meg kell hogy küzdjön Brian Cage-el. Petey-t meglepte Dezmond fürge és nem mellesleg elképesztő látványos mozdulatai. Williams többször is megpróbálta használni a Canadian Destroyer mozdulatát, de Xavier mindig kitért előle. Olyannyira, hogy végül a mérkőzést is megtudta nyerni egy Back Flip Kick rúgással. Így jövő héten Dezmond Xavier lesz az aki szembenéz Brian Cage-el, aminek a tétje az X-Division No.1 Contender cím lesz.

Allie az öltözőben a Su Yung és Rosemary között zajló esetről gondolkodott, aminek következtében teljesen átszellemült, és a ruháját is megváltoztatta. A tükörre egy üzenet volt felfestve, amit minden bizonnyal Rosemary hagyott ott barátnőjének. "B., ne hagyd, hogy a sötétség felemésszen -R."

Kongo Kong vs. Moose
Kongo Kong egyedül érkezett a ringhez, és látszólag nem tudta hova tűnt mellőle Jimmy Jacobs. Ezt Kong többször is furcsállta, és talán emiatt is tudta kihasználni Moose a lehetőséget, és legyőzte az Impact Wrestling új szörnyetegét egy hatalmas Spear-el. A mérkőzést követően Josh Mathews megköszönte a figyelmet a nézőknek, de az elköszönését az a bizonyos titokzatos szimbólum zavarta meg. A backstage-ben egy újabb támadás zajlott le Moose és Kongo Kong küzdelme alatt, az újabb áldozat nem más volt mint Jimmy Jacobs.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.