Header Ads

IMPACT! 2018. Május 24. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Matt Sydal kockára teszi az X-Division bajnoki címét El Hijo del Fantasma ellen, újra szembenéz egymással Moose és Kongo Kong, láthatunk egy csapatmérkőzést az LAX és a Cult of Lee között, az oVe kiáll a Lucha Underground sztárjai Aerostar és Drago ellen, valami megküzd egymással Dezmond Xavier és Petey Williams.

Az AAA szervezet aktuális Latin American Champion-ja El Hijo del Fantasma miután maga mögé utasította Drago-t, Aerostar-t és Taiji Ishimori-t, megérdemelt egy lehetőséget, hogy megküzdhessen az X-Division bajnok Matt Sydal-el. A címmérkőzés előtt Fantasma egy csapatmérkőzésben Pentagon Jr. segítségével múlt héten legyőzte Matt Sydal-t, aki ezzel bebizonyította, méltó ellenfele lesz az este folyamán az X-Division bajnoknak. 
Jimmy Jacobs és az Impact Wrestling új szörnyetege folyamatosan azon dolgoznak, hogy mindenkit félre állítsanak, akik az útjukba kerülnek. Múlt héten viszont pont az ellentettje történt, Grado és Katarina volt az, aki számon kérte őket, mivel úgy gondolták, hogy Jimmy-ék állnak a titokzatos támadások mögött. Kong elfogadta a kihívást, és kiállt Grado ellen, akit könnyedén le is győzött. A mérkőzés után azonban elfajultak az indulatok, és Grado segítségére Kongo Kong korábbi ellenfele, Moose sietett, ezzel is jelezvén, hogy kettejük párharca még nem ért véget.
Az LAX a Redemption PPV óta folyamatos mélyrepülésben van, nem elég, hogy elvesztették a csapatbajnoki címet, és a vele járó pénzt és hírnevet, de a csapat vezetőjéről, Konnan-ről sem tudnak semmit. Ez a ma esti adásban megváltozik. Azon kívül, hogy Santana és Ortiz megküzd Trevor Lee és Caleb Konley párosával, végre fény derül a titokra, és megtudhatjuk mi történt Konnan-el és Homicide-al.
A Sami Callihan és Eddie Edwards között zajló viszályt minden bizonnyal még nem tekinthetjük lezártnak, még ha Eddie már többször is bosszút állt az őt ért sérelmeiért. Edwards hiába győzte le újra Callihan-t a múlt heti adásban egy Street Fight mérkőzés keretein belül, a meccs után kijelentette, hogy nem fog leállni. Az oVe többi tagjai addig egy új párossal kell hogy megküzdjenek. A Lucha Underground tehetségei, Aerostar és Drago lesznek a mai adásban az ellenfeleik.
Az este folyamán az X-Division részleg készül még egy kiváló összecsapással a címmérkőzésen kívül. A tavalyi Super X torna győztese Dezmond Xavier akit mindig csak egy hajszál választ el attól hogy megszerezze az első bajnoki címét az Impact Wrestling-nél a korábbi X-Division bajnok Petey Williams ellen szeretné bizonyítani, hogy már megérett a feladatra, hogy az X osztály élére kerüljön.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.