Header Ads

IMPACT! 2018. Május 17. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban Eli Drake és Scott Steiner kockára tették a csapatbajnoki címüket DJZ és Andrew Everett ellen, megvívta első mérkőzését Tessa Blanchard, Kongo Kong új ellenfelet kapott magának, folytatódott a viszály Eddie Edwards és Sami Callihan között, Brian Cage megmérette magát Torontóban, az este főmérkőzésén pedig Matt Sydal Austin Aries-el közösen kiállt Pentagon Jr. és El Hijo del Fantasma párosával.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Eli Drake & Scott Steiner (c) vs. Z&E (DJZ & Andrew Everett) - Tag Team Championship Match
Rögtön egy címmérkőzéssel kezdődött az eheti IMPACT! adás, Eli Drake és Scott Steiner az új csapat DJZ és Andrew Everett ellen kellett hogy megvédjék a csapatbajnoki öveiket. A Z&E névre hallgató duó azok után, hogy múlt héten legyőzték az LAX-et, most talán még magabiztosabban álltak hozzá ehhez a mérkőzéshez. Ez nem volt elmondható Eli Drake és Scott Steiner-ről, akik hibát, hibára halmoztak fel. Steiner mikor már látta, hogy nem úgy alakul a meccs, ahogy azt ő szeretné, egy székkel próbált közbeavatkozni, de véletlenül a saját csapattársát találta el vele. Drake-nek Everett egy Standing Shooting Star-al adta meg a kegyelemdöfést, aki ez után már nem tudta folytatni a küzdelmet. Steiner a mérkőzés után természetesen nem örült hogy elvesztették a bajnoki öveket, ami érthető is volt, mert ő is jócskán hozzájárult ehhez.
A backstage-ben az új bajnok csapatnak Petey Williams gratulált elsőként.

Josh Mathews bemutatta az új kommentátor társát, aki nem más volt mint Madison Rayne. Az ötszörös Knockouts Champion, a Kiera Hogan vs. Tessa Blanchard mérkőzésre beült Mathwes mellé a kommentátor asztalhoz.

Kiera Hogan vs. Tessa Blanchard 
Tessa Blanchard első debütáló mérkőzése úgy sikerült mint ahogy azt legtöbben gondoltuk. A harmadik generációs birkózó lány pillanatok alatt felülkerekedett ellenfelén, és egy Hammerlock DDT-vel le is győzte Kiera-t. Tessa a győzelme után még megtámadta Kiera Hogan-t, amit Madison Rayne nem nézett tétlenül, és Kiera segítségére sietett.

Katarina és Grado a backstage-ben felkereste Jimmy Jacobs-ot és Kongo Kong-t, és megvádolták őket azzal, hogy ők állnak a titokzatos támadások mögött. Jimmy kikérte magának az alaptalan vádakat, mondván ő egy jó srác, nem ő áll az eset mögött. Katarina kijelentette, hogy Grado nem fél tőlük, és bármikor ki áll ellenük. Jacobs elfogadta a kihívást.
Az eset után újra megnézhettük egy rövid összefoglaló videóban Sami Callihan és Eddie Edwards eddigi viszályát.
Pentagon Jr. és Fantasma egy rövid promó videóban üzent Matt Sydal és Austin Aries párosának.

Kongo Kong vs. Grado 
Grado nagyon nem örült, hogy Katarina a tudta nélkül leszervezett neki egy mérkőzést az Impact új szörnyetegével Kongo Kong-al. A mérkőzés elég gyorsan véget ért, Kong-nak nem volt nagy feladat Grado legyőzése. A meccs után Katarina szó nélkül ott hagyta az ő állítólagos barátját a ringben, akit Jimmy és Kong még a gong után sem hagyott békén. Mikor Kong arra készült, hogy Grado-t a lépcsőnek dobja, mint azt Johnny Impact-el tette, megérkezett Moose, és nekiesett Kongo Kong-nak. Jimmy szokás szerint visszavonulót fújt, így ebből az incidensből most Moose jött ki győztesen.

Az épület előtt Santana és Ortiz továbbra sem tudja, hogy hová lett a pénzük, és vele együtt Konnan és Homicide. Az épp arra járó Trevor Lee és Caleb Konley viccelődött a korábbi csapatbajnokokon, de a két srác nem állt le velük, inkább tovább álltak.
A nap egy korábbi szakaszában Tommy Dreamer megpróbált beszélni Eddie Edwards-al, hogy miután legyőzi Sami Callihan-t be kell hogy fejezze a vele való incidensét. Eddie nem értett ezzel egyet.

Eddie Edwards vs. Sami Callihan - Street Fight Match
Azok után, hogy egy hajszálon múlott, hogy Callihan-t elbocsájtsák az Impact Wrestling-től, Eddie Edwards elérte a vezetőségnél, hogy még egyszer megküzdhessen Sami-vel. Kettejük újabb összecsapására a Hause of Hardcore szervezetnél került sor, ahol a Street Fight szabályoknak köszönhetően, a felek bármit használhattak egymás ellen. Edwards és Callihan ki is használta a mérkőzés adta lehetőségeket, és egy újabb elképesztő meccsel kápráztatták el a közönséget. A küzdelmet Eddie nyerte a Boston Knee Party mozdulatával, ami itt még nem ért véget. A korábbi világbajnok elkezdte fojtogatni Sami-t a baseballütőjével, így a biztonságiaknak, és Tommy Dreamer-nek is közbe kellett avatkozniuk. Eddie közölte, hogy ezzel még nincs vége a feudjuknak.

Brian Cage vs. Facade
Brian Cage világ körüli utazásának következő állomása Torontóban, a Destiny szervezetnél volt, ahol Facade ellen kellett bizonyítania az Impact sztárjának. Cage ellenfelének most esélyem sem volt a géppel szemben, Brian konkrétan játszadozva győzte le Facade-et a Weapon X befejező mozdulatával.

A nap egy korábbi szakaszában KM és Fallah Bahh összefutott egymással. KM úgy látta Bahh jó úton halad a fogyással, ezért meglepte egy szépészeti csomaggal.

Su Yung két hete legyőzte Rosemary-t, és most arra készült, hogy eltemesse őt. Az élőhalott koszorúslányaival megérkeztek egy temetőbe, ahol Yung felgyújtotta a koporsót.

Matt Sydal & Austin Aries vs. Pentagon Jr. & El Hijo del Fantasma
Az aktuális világbajnok Pentagon Jr. elképesztő népszerűségnek örvend az Impact Zone-ban, a közönség nagyon megkedvelte a luchadort köszönhetően az egyedi stílusának. A két maszkos birkózó végig összhangban tudott dolgozni egymással, ami Sydal-ről és Aries-ről abszolút nem mondható el. A Grand Champion a mérkőzés nagy részét a ringen kívül töltötte így Matt Sydal többször is egyedül maradt, amit a kötelező kihívója Fantasma ki is használt. Sydal a szokásos Shooting Star Press ugrására készült, amit Pentagon egy Superkick-el állított meg. Ezt követően El Hijo del Fantasma egy Thrill of the Kill mozdulattal legyőzte az aktuális X-Division bajnokot.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.