Header Ads

IMPACT! 2018. Május 17. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Austin Aries és Matt Sydal közösen kiáll Pentagon Jr. és El Hijo del Fantasma párosa ellen, Eli Drake és Scott Steiner új kihívót kap DJZ és Andrew Everett személyében, folytatódik a viszály Eddie Edwards és Sami Callihan között, megtudhatjuk miként alakul a Rosemary és Su Yung történetszál, valamint láthatjuk Tessa Blanchard első hivatalos mérkőzését Kiera Hogan ellen.


A múlt heti adásban több mindenre fény derült a bajnoki címekkel kapcsolatban. Pentagon Jr. sikeresen helyt állt Eli Drake ellen, El Hijo del Fantasma pedig megszerezte a kötelező kihívó jogot Matt Sydal X-Division bajnoki övére. Austin Aries és Pentagon Jr. visszavágója még várat magára, előtte a Grand Champion és Sydal egy csapatot alkotva kiáll az AAA szervezet Latin American bajnoka, és az IMPACT aktuális világbajnoka ellen.
Eli Drake egy hete beváltotta a világbajnoki címmérkőzést tartalmazó táskáját Pentagon Jr. ellen, azonban a bajnoki övet nem sikerült elhódítania a mexikóitól. Most egy újabb címmérkőzés vár rá, ahol a partnerével, Scott Steiner-el kell hogy helyt álljon az új sikerre elszánt duó DJZ és Andrew Everett párosa ellen. 
Sami Callihan a legutolsó aljas húzását is megúszta büntetés nélkül, és ezt Eddie Edwards-nak köszönheti. A vezetőség már kész volt megválni az oVe vezetőjétől, de a korábbi világbajnok ezt nem engedhette, mert úgy érzi van még mit törlesztenie Sami felé. Don Callis bár megadta a lehetőséget Edwards-nak, hogy bosszút álljon Sami-n, felelősséget viszont már nem vállal kettejük párharcáért. Így a Street Fight típusú mérkőzésre a Hause of Hardcore szervezetnél kerül sor. 
Két hete a rajongók legnagyobb örömére szembe nézett egymással az Impact Wrestling Knockouts divíziójának két legmeghatározóbb személyisége Rosemary és Su Yung. Abból a küzdelemből Yung jött ki győztesen, az ő élőhalott koszorúslányainak köszönhetően sikerült félre állítani Allie-t, aki bár próbált segíteni barátnőjének, a túl erővel ő sem tudta felvenni a versenyt. Rosemary így Su Yung koporsójába került, és azóta sem tudni mi lesz a korábbi női bajnokkal a továbbiakban. Az este folyamán minden bizonnyal több részletre is fény derül a történetükkel kapcsolatban.
Tessa Blanchard alig hogy megérkezett az Impact Zone-ba, rögtön letette a névjegyét az asztalra azzal, hogy megtámadta Kiera Hogan-t. Tessa elképesztő sikereket ért el a világ számos pontján, és az Impact rajongóinak is be szeretné mutatni, hogy jelenleg nincs nála jobb a női részlegben. Első debütáló mérkőzése természetesen Kiera ellen lesz, aki nem akarja szó nélkül hagyni, hogy Blanchard közbeavatkozott az ő és Taya Valkyrie közti mérkőzésbe.
Az adásban folytatódik Brian Cage világ körüli utazása. Cage Ausztrália után Japánban is győzni tudott, bár itt már nem volt olyan könnyű helyzetben mint korábban. A Pro Wrestling NOHA birkózója Takashi Sugiura tartani tudta a lépést az Impact nagyágyúja ellen, de a Drill Claw mozdulat után már ő sem tudta tovább folytatni a küzdelmet. Brian Cage következő megmérettetése Kanadában, Torontóban lesz.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.