Header Ads

IMPACT! 2018. Május 10. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban megtudhattuk mi lesz Sami Callihan sorsa, DJZ és Andrew Everett összeállt az LAX ellen,  visszatért a ringbe Grado, kiderült ki lesz Matt Sydal új kihívója az X-Division bajnoki címért, szembe nézett egymással Kongo Kong és Moose, Brian Cage folytatta világ körüli utazását, valamint Eli Drake beváltotta a táskáját Pentagon Jr. ellen.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

Josh Mathews tájékoztatójával kezdődött az adás, aki elmondta, hogy múlt héten Sami Callihan megtámadta az Impact Wrestling ügyvezető alelnökét Don Callis-t. Don egy díjátadóra érkezett Torontóba, amit Callihan félbeszakított, mert úgy érezte elszámolni valója van a főnökével, amiért félbeszakította az ő és Eddie Edwards között zajló "I quit" mérkőzést még a WrestleCon gálán. A vita tettlegességig fajult, amivel Sami súlyos hibát követett el, ez pedig nem maradhat megtorlás nélkül, így a vezetőség összeült, hogy eldöntsék mi legyen az oVe vezetőjének a sorsa.

Z & E  vs. LAX 
Egy új Tag Team csapat, DJZ és Andrew Everett első bemutatkozó mérkőzése az LAX ellen zajlott. A korábbi csapatbajnokok helyzete az elmúlt hetekben nagyban megváltozott annak köszönhetően, hogy elvesztették a bajnoki címet. Annak érdekében, hogy ne rontsanak tovább a megítélésükön, úgy gondolták, hogy az új formáció ellen könnyedén visszaszerezhetik a becsületüket. Erre minden esélyük meg is volt, kiválóan össze tudott dolgozni mint két duó, olyannyira, hogy az új páros meg is szerezte első közös győzelmüket, ugyanis amíg Everett kilökte a ringből Sanatana-t, DJZ ki tudta pinelni Ortiz-t.

Joseph Park a háttérben felkészítette Grado-t a visszatérő mérkőzésére, és kíváncsiságból megkérdezte tőle, hogy itt lesz-e a barátnője. Ekkor Grado-hoz megérkezett Katarina. (korábban Winter néven szerepelt a TNA-ben, 2x Knockouts Champion) Park nem hitt a szemének.

Rohit Raju vs. Grado 
Grado egy pár hónapos szünet után visszatért a ringbe, ahova elkísérte új barátnője Katarina is. Ezt ki is akarta használni Rohit Raju és megtámadta rögtön ellenfelét, amíg az nem figyelt oda. A nem túl kiélezett küzdelemből végül Grado jött ki győztesen, aki egy Running Cannonball mozdulattal legyőzte az indiait. Grado-nak gratulált a barátnője a győzelméhez, de az ünneplés nem tartott sokáig, ugyanis a színfalak mögött megtámadták Joseph Park-ot, akinek a rejtélyes szimbólumot is megtalálták a mellkasán.
Tessa Blanchard életpályájáról készült videóval folytatódott az adás, amiben Tessa elmesélte a karrierjét, hogy nagyon sok győzelmet aratott a világ számos pontján. A háromgenerációs birkózó jelenleg magát tartja a legjobbnak a Knockouts divízióban, és ezt be is fogja bizonyítani.

McKenzie Mitchell interjút készített az este egyik főszereplőjével Eli Drake-el. Drake elmondta, hogy meg fogja szerezni a világbajnoki övet, és ő lesz az új övgyűjtő nem pedig Austin Aries. Eli csapattársa Scott Steiner is ott volt a korábbi világbajnok mellett, de Drake kérte, hogy az este folyamán ne legyen a segítségére, Scott nélkül is le tudja győzni Pentagon Jr.-t.

Taiji Ishimori vs. Aerostar vs. Drago vs. El Hijo del Fantasma - X Division Number One Contender Match

Az X-Division részleg négy tehetsége egy a már megszokott módon kápráztatta el a közönséget. Egy percig sem lehetett biztos benn a néző, hogy ki jön ki győztesen ebből a párharcból, és hogy ki lesz az új kihívója Matt Sydal-nek. El Hijo del Fantasma végül pontot tett a mérkőzés végére, akinek sikerült kikopogtatnia Aerostar-t. Ezzel AAA szervezet aktuális Latin American bajnoka szerezte meg a lehetőséget, hogy megküzdhessen Sydal-el az X-Division Championship címért.

A szünetben Eddie Edwards félbeszakította a vezetőség tárgyalását, és kérte őket, hogy ne rúgják ki Sami-t, mert neki még elszámolni valója van vele, amiért megtámadta a feleségét, és majdnem megvakította őt. Don Callis elfogadta Edwards kérését, de azt leszögezte, hogy nem fognak felelősséget vállalni kettőjük párharcáért, így ha Eddie meg akar küzdeni Callihan-el, az nem az Impact Wrestling-nél fog megtörténni.
Josh Mathews ezek után hivatalosan is bejelentette, hogy az eredeti tervek ellenére Sami Callihan nem került kirúgásra, és ez csak Eddie Edwards kérése miatt alakult így.

Moose vs. Kongo Kong
Moose egy hete elfogadta Jimmy Jacobs kérését, és kiállt az Impact Wrestling új szörnye, Kongo Kong ellen. A találkozóra Fort Wayne-ben egy Hause of Hardcore Show-n került sor. Kong-ot természetesen elkísérte Jacobs is, aki egy jó ideig csak a ringen kívülről figyelte az eseményeket. Jimmy azonban egy adott pillanatban már nem tudta türtőztetni magát, és egy székkel megtámadta Moose-t. A meccs így DQ-val ért véget, aminek ezek után minden bizonnyal lesz még folytatása.

A szünetben láthattunk egy videót, amiben KM az új partnerét, Fallah Bahh-t arra kéri, hogy lendüljön formába. A közös edzés nem úgy alakult ahogy azt KM gondolta, ugyanis Bahh egy idő után nem bírta a megterhelést, és kidőlt a sorból.

Brian Cage vs. Takashi Sugiura
Folytatódott Brian Cage világ körüli utazása, aminek a következő állomása Japán volt. A Pro Wrestling of NOAH szervezetnél Cage egy alkatához hasonló ellenfelet kapott magának, Takashi Sugiura személyében. Fantasztikus mérkőzésben volt részük a japán rajongóknak, és egy pillanatig talán azt is gondolhatták, hogy a kedvencük végre meg állíthatja Cage-t. Végül ez Takashi-nak, sem sikerült, a Drill Claw mozdulat után már ő sem tudta folytatni a küzdelmet.

A GWN Flashback of the week rovatban újra megnézhettük ahogy Suicide a 2009-es Destination X PPV-n megszerezte az X-Division bajnoki címet egy Ultimate X mérkőzésen Consequences Creed, Alex Shelley és Jay Lethal ellen.

Allie az öltözőjében merengett a múlt hét történésein, amikor is Su Yung koporsóba helyezte Rosemary-t és ő nem tudott neki segíteni. Valaki kopogtatott az ajtón, de Allie csak egy babát talált az ajtó előtt, amin egy rejtélyes üzenet szerepelt. 

Pentagon Jr.(c) vs. Eli Drake - Impact World Championship Match
Eli Drake elérkezettnek látta az időt, hogy beváltsa a világbajnoki kihívó jogot tartalmazó táskáját. Pentagon a jól ismert kézmozdulatával indította volna a mérkőzést, de Drake megakadályozta ebben. A szokásos E-Li Drake mondat után a felek egymásnak estek, amit Austin Aries is nyomon követett egy monitoron, banán evés közben. Drake mindent megtett a győzelem érdekében, de egyik mozdulata sem sikerült úgy, ahogy ő azt eltervezte. Hiába próbálta meg a Gravy Train-t használni, ellenfele ebből is fordítani tudott. Eli végül egy sikertelen Moonsault ugrás után kapta meg a kegyelem döfést Pentagon Jr. tól. Drake a Pentagon driver-ből már nem tudott kijönni, így továbbra is marad a Zero Fear éra.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.