Header Ads

IMPACT! 2018. Május 10. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban Eli Drake beváltja a világbajnoki címmérkőzést tartalmazó táskáját Pentagon Jr. ellen, megtudhatjuk mi lesz a következménye Sami Callihan újabb ámokfutásának, szembe néz egymással Moose és Kongo Kong, láthatunk egy csapatmérkőzést az LAX és DJZ valamint Andrew Everett között, az X-Division részleg négy birkózója megküzd egymással a kötelező kihívó jogért, először hallhatjuk Tessa Blanchard terveit, és folytatódik Brian Cage világ körüli utazása is.

Eli Drake azok után, hogy partnerével Scott Steiner-el elhódította a csapatbajnoki címet az LAX-től, már csak egy feladatra kell hogy összpontosítson, mégpedig a világbajnoki címet tartalmazó táskájára. Drake most érezte úgy, hogy eljött az idő, be kell váltsa ezt a lehetőségét addig, míg Austin Aries a sérülése miatt nem tud élni a visszavágó jogával. Aries jobban örülne, ha Eli jönne ki az esti találkozóból győztesen, mert Drake-et már kétszer is le tudta győzni, ellenben Pentagon Jr.-al, aki megfosztotta őt a világbajnoki övétől.  
A múlt hétvégén Sami Callihan újra bajba sodorta magát, mert nem tudott parancsolni az indulatainak. Történt ugyanis, hogy az Impact Wrestling ügyvezető alelnöke Don Callis Torontóban egy tiszteletbeli díjat kapott a munkásságáért, amit azonban Sami nem nézett szótlanul. Az oVe vezetője még mindig nem tette túl magát azon, hogy Callis közbeavatkozott az ő és Eddie Edwards között zajló "I quit" mérkőzésbe még a WrestleCon gálán. A szóváltásnak az lett a vége, hogy Callihan megtámadta a baseballütőjével a főnökét, aminek minden bizonnyal súlyos következményei lesznek. Hogy mi lesz Sami-vel az eset után, a ma esti adásból fog kiderülni.
Jimmy Jacobs új ellenfelet szemelt ki az ő szörnyének. Abyss és Johnny Impact után most Moose-t szeretné, ha megküzdene a pártfogoltjával. A korábbi Grand Champion rögtön el is fogadta a kihívást, állítása szerint ő nem Johnny Impact és Abyss akivel csak olyan könnyedén elbánhat Kong.
Az LAX a példa arra, milyen az amikor egyik percben még a csúcson vagy a másikban viszont már a padlón. A csapat a Redemption PPV-n elvesztette a csapatbajnoki címeket, és a vele járó pénzt és hírnevet. Ez azonban még csak az egyik baj, a másik, hogy fogalmuk sincs, hogy hová tűnt Konnan és Homicide. Az LAX most mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkenjen tovább a népszerűségük. A DJZ és Andrew Everett alkotta páros elegyőzésével szeretnének bizonyítani a rajongóknak, hogy még mindig ők a legjobb Tag Team csapat az Impact rosterében.
Taiji Ishimori egy hete nem tudta visszahódítani az X-Division bajnoki övet Matt Sydal-től, így jelenleg nincs kötelező kihívója az aktuális bajnoknak. Ez a négyemberes mérkőzés után azonban meg fog változni, Aerostar, El Hijo Del Fantasma, Taiji Ishimori és Drago küzdelméből kiderül, hogy ki élhet a lehetőséggel, hogy kihívja Matt Sydal-t az X-Division bajnoki címért.
Tessa Blanchard azzal a céllal érkezett az Impact Wrestling-hez, hogy a korábbi sikerei után a Knockouts bajnoki övet is elhódítsa. Múlt héten Kiera Hogan és Taya Valkyrie mérkőzésébe avatkozott közbe, és támadta meg Kiera-t, aki a visszavágón bizonyítani szeretett volna Taya ellen. A támadást követően, most Tessa elmondja a véleményét az esettel kapcsolatban, és hogy mik tervei a jövőre nézve.
Brian Cage az elmúlt adásban világ körüli utazásra indult, hogy számos országban bizonyítsa, hogy jelenleg nincs olyan aki letudná győzni őt. Az első állomást sikerrel vette Ausztráliában, most viszont Japán következik, ahol egy újabb szerencsés birkózó lehet részese a Drill Claw befejező mozdulatnak.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.