Header Ads

IMPACT! 2018. Május 03. - Összefoglaló

A csütörtök esti IMPACT! adásban KM és Fallah Bahh összeállt az oVe ellen, Kiera Hogan visszavágót kért Taya Valkyrie-től, Brian Cage megkezdte világ körüli útját, láthattunk egy hat emberes csapatmérkőzést a high-flyer részlegtől, Matt Sydal kockára tette az X-Division bajnoki övét Taiji Ishimori ellen, valamint szembe nézett egymással Su Yung és Rosemary.


A teljes adás itt megtekinthető. Jó szórakozást hozzá!

A múlt héten történtek rövid összefoglaló videója után, Eli Drake érkezett az arénába. Az aktuális csapatbajnokot nem kísérte el a partnere Scott Steiner, ugyanis más elfoglaltsága akadt. Eli minden áron vissza akarja szerezni a világbajnoki címet, és ehhez most jött el az idő, hogy feláldozza a kihívó jogot tartalmazó táskáját. Pentagon Jr. úgy gondolta, ha már Eli kihívta egy küzdelemre, tiszteletét teszi az arénában, és szembe nézett a jövő heti ellenfelével.

A nap egy korábbi szakaszában McKenzie Mitchell interjút készített Kiera Hogan-el, akit Tessa Blanchard szakított félbe. Tessa elmondta, hogy jelenleg ő a legjobb Knockouts a rosterben, de ez Kiera-t nem hatotta meg, helyette kérte a lányt, hogy dőljön hátra, és élvezze az ő esti mérkőzését.

Grado és Joseph Park újra összefutott egymással a backstage-ben. Kettejük beszélgetését Austin Aries zavarta meg. Grado meg akarta kínálni a bajnokot cukorkával, de az kilökte a kezéből a dobozt, és inkább adott neki egy banánt, mondván az sokkal egészségesebb.

KM & Fallah Bahh vs. oVe 
A múltheti adásban KM felkereste Fallah Bahh-t, hogy legyen a csapattársa ezen a héten, így a korábbi ellenségek most összefogtak egymással, hogy megpróbálják legyőzni az oVe-t. Erre ismervén a Christ testvérek pályafutását, vajmi kevés esélyük volt. Amiért kikaptak, természetesen KM a partnerét, Fallah Bahh-t okolta, de a hirtelen felindulás után elnézést kért tőle. Majd mikor Bahh már nem látta, KM arcán egy gúnyos mosollyal jelezte, hogy itt még nem ért véget kettejük története.

A szünetben Moose interjút adott McKenzie-nek, és elmondta, hogy ő volt az NFL egyik legfontosabb szereplője, mégsem nyert soha világbajnoki címet. Ez az Impact Wrestling-nél másképp lesz, mert el fogja hódítani az övet Pentagon Jr.-tól. A beszéde közben megjelent Jimmy Jacobs, aki természetesen egy újabb ellenfelet szán Kongo Kong-nak Moose személyében. Kettejük párharca jövő héten kerül megrendezésre.

Taya Valkyrie vs. Kiera Hogan
Kiera Hogan azzal a céllal érkezett erre a mérkőzésre, hogy revansot vegyen Taya Valkyrie-n, amiért a Redemption PPV-n alul maradt ellene. Erre most minden esélye meg is volt, amíg meg nem érkezett Tessa Blanchard. Miután Kiera kiejtette a ringből Taya-t, egyedül kellett szembenéznie Tessa-val, aki várható volt hogy közbeszól a mérkőzésbe, a korábbi találkozásuk után. Mivel a bíró az épp földön fekvő Taya-val volt elfoglalva, nem szakították félbe a mérkőzést, ami így azzal ért véget, hogy az új Knockouts hölgy egy Hammerlock DDT-vel jelezte Kiera-nak, vele igen is számolni kell a női divízióban.

Brian Cage vs. Slex vs. Nick Moretti vs. Brodie Marshall
A cég fenevada Brian Cage egy világ körüli utazásra indult, hogy más szervezeteknél is megmérettesse magát, és folytassa a veretlenségi sorozatát. Az Ausztráliában zajló World Series Wrestling egyik mérkőzésébe kapcsolódott be, ahol három másik birkózó, Slex, Nick Moretti és Brodie Marshall ellen állt ki egy négy emberes mérkőzésben. Cage ezt a küzdelmet is könnyedén hozni tudta, most Slex volt az aki elszenvedte a Drill Claw mozdulatát.

Drago, Aerostar & El Hijo del Fantasma vs. DJZ, Andrew Everett & Dezmond Xavier – Lucha Libre Rules Six Man Tag Team Match
Az Impact Wrestling és a Lucha Underground sztárjai egy csapatmérkőzés keretein belül mérették meg magukat, ahol most sem volt hiány látványosabbnál látványosabb mozdulatokból. A két trió kiválóan tudott együtt dolgozni, megtippelni sem lehetett volna, hogy ki jön ki győztesen ebből a találkozóból. Végül a nem rég súlyos sérüléséből visszatérő DJZ volt az aki elhozta az Impact csapatának a győzelmet egy ZDT-t kiosztva Aerostar-nak. A küzdelem után a két csapat tiszteletüket kifejezvén, kézfogással gratulált egymásnak.

A szünetben Austin Aries és Eli Drake összetalálkozott egymással a színfalak mögött. Aries sok sikert kívánt Pentagon Jr. új kihívójának, és reméli, hogy ő fog győzni, mivel őtőle már sikerült egyszer elhódítania a világbajnoki övet. Majd Eli szokásos szövegével zárta a mondandóját: "Ezt ne vedd sértésnek... " -a többit már tudod.

A backstage-ben KM és Bahh megpróbálta megbeszélni az esti mérkőzésüket, de ekkor egy földön fekvő emberhez kellett segítséget kérni. Ez már a második ilyen eset volt, hogy egy piros alapon fekete "X"-et találtak valakin. Josh Mathews is elmondta, nem érzi biztonságba magát ezen történések után.

Eddie Edwards-ot a Sami Callihan-es incidense után elengedték a rendőrségről. Eddie megpróbált valakit elérni telefonon, de Tommy Dreamer volt az, aki a segítségére ment, aminek láthatóan a korábbi világbajnok nagyon nem örült.

Matt Sydal(c) vs. Taiji Ishimori – X-Division Championship Match  
Már jó pár hét telt el azóta, hogy Matt Sydal elhódította a bajnoki övet Taiji Ishimori-tól, a visszavágóra viszont még csak most került sor. Sydal többször is Ishimori egyik lábát támadta, ezzel is gyengítve ellenfelét. A kihívó azonban ezzel sem törődve megpróbálta a 450 Splash mozdulatát, de Matt-nek sikerült kitérnie előle. Majd válaszként jött a Shooting Star Press, de Ishimori tanult a korábbi hibájából, és nem hagyta, hogy a bajnok ráugorjon. Végül Matt Sydal egy új mozdulatot mutatva pinelni tudta ellenfelét, és ezzel megőrizte az X-Division bajnok övét.

Tommy Dreamer hazavitte Eddie Edwards-ot, és kérte tőle, hogy hagyjon fel a bosszúval, ne fecsérelje el az idejét ilyenre. Eddie most sem fogadta meg Dreamer tanácsát, majd mondta neki, hogy nem az apja, és távozott a szobából.

Rosemary a mérkőzése előtt beszélt Allie-vel, és kérte a barátnőjét, bármi is lesz az este folyamán, ígérje meg neki, hogy nem fog közbeavatkozni. Allie először nem akarta elfogadni Rosemary kérését, majd a lány addig erősködött neki, míg meg nem ígérte, hogy távol fog maradni a ringtől.

Az LAX klubházban továbbra sem nyugodt a hangulat, Santana és Ortiz nem tudja elfogadni, hogy elvesztették a csapatbajnoki címeket, és a vele járó pénzt is. A legnagyobb baj viszont még mindig az, hogy továbbra sem tudják hol van Konnan.

Su Yung vs. Rosemary
Elérkeztünk az adás főmérkőzéséhez, ahol az Impact Wrestling két titokzatos személye végre szembe nézett egymással. A két lány még a ringhez sem ért el, máris egymásnak estek. Yung pillanatok alatt be tudta vinni Rosemary-nek a Panic Switch mozdulatát. Ezt követően megérkeztek Su Yung élőhalott koszorús lányai egy koporsóval, de Allie sem hagyta annyiban, hogy a barátnőjét bántani akarják, és a segítségére sietett. A túlerő ellen azonban alul maradt, Yung pedig még egy Panic Swith-t kiosztott Rosemary-nek, ezt azonban már egy asztalra a rámpa mellett. Végül az Undead Bride betette a koporsóba Rosemary-t, ami ellen már sem ő, sem Allie nem tudott mit tenni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.