Header Ads

IMPACT! 2018. Május 03. - Előzetes

A ma esti IMPACT! adásban végre szembe néz egymással Rosemary és Su Yung, Matt Sydal kockára teszi X-Division bajnoki címét Taiji Ishimori ellen, egy 3-3 emberes csapatmérkőzésben megküzdenek egymással az X-Divison részleg tehetségei, újra láthatjuk a ringben az oVe-t, Brian Cage világ körüli útra megy, Kiera Hogan pedig visszavágót kér Taya Valkyrie-től.

Su Yung és Rosemary küzdelmére azóta várnak a rajongók, mióta Yung megérkezett az Impact Zone-ba. Az élőhalott menyasszony egymás után győzte le az ellenfeleit, majd megküzdhetett Allie-vel a női bajnoki címért a Redemption gálán. Yung akkor alulmaradt, de ezt nem hagyta annyiban, és a PPV utáni első adásban újra megtámadta a bajnokot. Allie segítségére Rosemary sietett, aki kész volt szembenézni a Knockouts részleg új titokzatos személyével. Akkor Su Yung még kihátrált a küzdelemből, ma este azonban a rajongók nagy örömére összecsap egymással a Demon Assassin és az Undead Bride.
Matt Sydal azok után, hogy elvette az X-Division bajnoki címet Taiji Ishimori-tól, egy teljese személyi átalakuláson ment keresztül. Bemutatta az ő spirituális segítőjét, aki mindenben támogatta a bajnokot. Josh Mathews-al azóta ketté váltak az útjaik, a kommentátor megmaradt a szokásos feladatainál, Sydal pedig már meg is védte az övét a kötelező kihívója, Petey Williams ellen a Redemption PPV-n. Egy befejezetlen ügye azonban még mindig maradt, Taiji Ishimori ugyanis még nem élt a visszavágó jogával. Erre most jött el az idő, így már csak az a kérdés maradt, hogy vajon a 450 Splash, vagy a Shooting Star Press mozdulat lesz a befutó?  
Taiji Ishimori és Matt Sydal küzdelmén kívül tartogat még az adás egy high-flyer pankrátorokkal teli küzdelmet. Az X-Division részleg sztárjai egy 3-3 emberes csapatmérkőzésben mérettetik meg magukat. Az egyik oldalt a két Lucha Underground birkózó Aerostar és Drago, valamint az AAA szervezettől El Hijo Del Fantasma, a másik oldalt a korábbi X-Division bajnok DJZ, a tavalyi Super X Cup győztes Dezmod Xavier és Andrew Everett fogja képviselni.  
Eddie Edwards és az oVe közti viszály a Redemption PPV-n teljesedett ki, a korábbi világbajnok bosszút állt Sami Callihan-en az elmúlt hetek történései miatt. Eddie akkor annyira elvesztette a fejét, hogy a feleségét is kórházba kellett szállítani egy véletlen mozdulat után. A gálát követő első estén Edwards még úgy érzte, nem végzett a Crist testvérekkel, ezért kihívta őket, de nem tudott pontot tenni az ügyük végére, mert a kivetítőn megjelent egy videó, amiben Callihan meglátogatta a kórházban Alisha-t. Eddie rögtön a felesége segítségére sietett, aminek az lett a következménye, hogy letartóztatták, mert újra neki esett Sami Callihan-nek. Az este folyamán újabb részletek derülnek ki az oVe és Eddie Edwards ügyével kapcsolatban.
Brian Cage mióta berobbant az Impact Zone-ba, sorra győzi le ellenfeleit. A fenevad maga mögé utasította EC3-t és Bobby Lashley-t is, eddig 9-0 a mérlege. Veretlenségi sorozatát máshol is folytatni szeretné, így most részese lehetünk Cage világ körüli útjának, hogy számos országban bebizonyítsa, jelenleg nincs olyan birkózó, akivel ne tudna elbánni.
Taya Valkyrie és Kiera Hogan a Redemption PPV-n már megküzdött egymással, akkor a Lucha Royalty jött ki abból a találkozóból győztesen. Taya-t az épp debütáló Tessa Blanchard sem tudta kizökkenteni a ritmusából, könnyedén maga mögé tudta utasítani ellenfelét. Valykrie ezzel a győzelmével kiérdemelte, hogy megküzdhessen Allie-vel a Knockouts Championship címért, ezzel a lehetőséggel viszont már nem sikerült élnie. Most Kiera egy visszavágót szeretne Taya ellen, mert úgy érzi, maradt még benn tartalék, amit a Redemption estélyén nem tudott kihasználni.

Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Fotók:ImpactWrestling

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.