Header Ads

Ez történik a budapesti Live Eventen - ÉLŐ

ÉLŐ KÖZVETÍTÉS

Ma kerül megrendezésre a magyar pankráció rajongók legjobban várt eseménye a budapesti WWE Live Event.
(Fotó: WWE)
Sajnos nincsenek sokan, még talán a félház sincs meg, de ez betudható annak, hogy jelenleg nem közvetíti egyetlen magyar csatorna sem a WWE-t, továbbá tele van új arccal a szervezet, akiket nem ismernek annyira a terméktől eltávolodó rajongók. Valamint csak a SmackDown Live rostere van itt.

Lássuk mi történt eddig:

Az első meccsen a SmackDown Tag Team Bajnokai Luke Harper és Eric Rowan tették kockára a címeket a New Day és az Uso Ikrek ellen. Talán nem meglepő, hogy címvédés történt.

A második mérkőzés nem volt előre bejelentve, itt sokak kedvence a kis luchador Sin Cara küzdött meg a veterán Shelton Benjamin ellen. A meccset Shelton nyerte.

A harmadik mérkőzésen végre lányokat is láthatott birkózni a helyi közönség, hiszen Asuka és Naomi állt ki egy handicap mérkőzésen Billie Kay, Peyton Royce és Lana ellen. Előzetesen ez sem volt megerősítve. A meccset a duó nyerte.

A negyedik összecsapáson elérkeztünk az est fény pontjához, hiszen megérkezett Daniel Bryan, bár az előzetes tervek ellenére egy tag team mérkőzésben. Bryan társa a "Percfect 10" Tye Dillinger volt, akik ellenfele The Miz és Big Cass párosa. A meccset Bryanék nyerték, amely ünneplésen jött egy kis Ten, Ten, Ten, Yes, Yes, Yes játék.


Ezután szünet következett.

Az ötödik mérkőzés a United States Bajnoki Címért zajlott, ahol Jeff Hardy tette kockára az övet Rusev ellen, amely címet sikeresen megvédett a Swanton Bomb után. Természetesen Aiden English is ott volt a bolgár mellett.

A hatodik összecsapáson Carmella tette kockára a SmackDown Női Bajnoki Címet Becky Lynch ellen. Carmella végül megtarthatta az övet.


A hírekkel ellentétben nem volt WWE Bajnoki Címmérkőzés, így nem volt egyéni AJ Styles vs. Shinsuke Nakamura mérkőzés! Helyette egy 6 emberes tag team főmérkőzést láthattunk, ahol a Club azaz AJ Styles, Luke Gallows és Karl Anderson küzdött meg Shinsuke Nakamura és a The Bar azaz Cesaro és Sheamus duója ellen. A mérkőzést a Club nyerte miután sikeresen bevitte a Phenomenal Forearmot Sheamusnek. A végén a Too Sweet jelzéssel zárult a show!


AZ ÉLŐ KÖZVETÍTÉSÜNK EZZEL VÉGET ÉRT!

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.