Header Ads

Enzo Amore még az Impact Wrestlingnél is kiköthet

Doktor csütörtökön már beszámolt arról, hogy lezárult Enzo Amore rendőrségi ügye, így nem indul büntetőeljárás az ex-pankrátor ellen.
(Fotó: WWE)
Habár Enzo Amore az állítása szerint a jövőben igyekszik elhatárolódni a professzionális birkózástól és a zenei pályafutására koncentrálni, az Impact Wrestling ügyvezető alelnöke Don Callis a szervezet konferencia ülésén lenyilatkozta, miszerint Amore még náluk is kiköthet.

Soha ne mond, hogy soha. Szükséges felbecsülnünk a talentek értékét mielőtt eldöntjük mit teszünk. Hosszútávú tervünk van azzal kapcsolatban, hogy kiket kell a rosterre igazolnunk, például, hogy milyen pozícióba keresünk valakit stb. Ez nem annyira egy véletlenszerű dolog. Szóval mint minden más birkózó esetében, az idő majd megoldja a dolgot.

Enzo jelenleg szabadúszó mivel a WWE még Cirkálósúlyú Bajnokként elbocsájtotta őt, miután szexuális erőszak vádjával feljelentést tettek ellene. Azóta lezárták az ügyet és nem indult ellene eljárás sem.(Forrás: RSN)Ha még több IMPACT! tartalomra vágysz, kövesd  Magyarország első Impact Wrestling rajongói Facebook oldalát: https://www.facebook.com/tnaimpacthirek/

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.