Header Ads

Bejelentették az idei UK Tournament első résztvevőit

Korábban a HCW-t is megjárt nevek a résztvevők között!


A WWE egyelőre nyolc nevet hozott nyilvánosságra az idén júniusban megrendezésre kerülő UK Tournament résztvevői közül, akik között megtalálható az a Dave Mastiff (képünkön) és El Ligero, akiknek a tag teamje a 2017-es HCW Áttörésen megküzdött az Arrows of Hungary párosával. Rajtuk kívül Joe Coffey, Zack Gibson, Amir Jordan, az eheti 205 Live-ban is szereplő Kenny Williams, valamint a tavalyi Tournamentből már ismert Joseph Conners, és a Cruiserweight Classic óta stabil WWE-tag, "Gentleman" Jack Gallagher neve szerepel a listán. A további résztvevőket pénteken jelentik be.

Az idei UK Tournament formátuma eltér a tavalyitól. A versenysorozat nyitó fordulóira az NXT angliai turnéján kerül majd sor a Download Music Fesztiválon, aztán június 18-án és 19-én két élő különkiadás következik a WWE Networkön, amelynek az első állomásán a torna záró fordulóit láthatjuk majd, másnap pedig azt, hogy a győztes kihívja a jelenleg regnáló UK bajnokot, Pete Dunne-t. A 19-i adás fennmaradó részében a brit birkózók NXT-s ellenfelekkel néznek majd szembe.

Érdekes adalék a történethez, hogy a hírek szerint a WWE igyekszik minél több nagy-britanniai birkózót az égisze alá vonzani (Tyler Bate-hez és Pete Dunne-hoz hasonló szerződésekkel), mert ezáltal távol tudnák tartani őket a legnagyobb brit kereskedelmi tévé, az ITV által sugárzott World of Sport műsoroktól. 

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.