Header Ads

A SmackDown péntekre kerülése megváltoztathatja a WrestleMania hétvégét

Egyes források szerint a SmackDown Live közvetítési jogai 2019 októberétől a FOX-hoz kerülhetnek, akik pénteken sugároznák a kék brand műsorát.
(Fotó: WWE)
Habár azt még senki sem erősítette meg, hogy ez esetben is élőben közvetítenék-e az adást az már nem igen valószínű, hogy visszatérnének a felvételekhez. A Wrestling Observer Rádió legutóbbi adásában Dave Meltzer hívta fel arra a figyelmet, hogy egy pénteki SmackDown teljesen felborítaná a WrestleMania hétvége menetét. Korábban a Hall Of Fame Ceremónia szombatonként volt megrendezve, de tavaly átkerült péntek estére, miután szombatonként az NXT TakeOvert rendezik. Ezen esetben a Hall Of Fame Ceremónia még korábbra költözhet.

Csodálkozom azon ötleten, hogy a SmackDown Live péntekre kerülhet a WrestleMania elé. Persze megcsinálhatod, mint a go-home show, de akkor nyilvánvalóan az NXT szombatra kerül, míg a Hall Of Fame Ceremónia csütörtökre vagy keddre. Én a csütörtököt választanám, mert kedden mindenki haza menne, ami megölné az egészet.
- nyilatkozta Meltzer

Ezzel együtt a WrestleMania utáni SmackDown varázsa is eltűnne, mivel a wrestling-turisták nem maradnának a városban péntekig, de ez nem befolyásolná a Raw After Mania eddig betöltött szerepét.

(Forrás: Observer)

Nincsenek megjegyzések

Üzemeltető: Blogger.